1849
Чудовий чоловік.
Ми знаємо, що футболісти заробляють мільйони євро, доларів і фунтів. Більшість з них дуже красиві, стильні і фотогенні чоловіки. Як правило, така краса ніколи не втрачається. Поблизу таких шикарних чоловіків зазвичай здавна модель, красиві актори і співаки. Ну, що б ви сказали, якщо я представлю вашій увазі, можливо, найзручніший сімейний чоловік всієї родини футболу 21 століття.
Ricardo Izexon dos Santos Laite, або просто [Сенсорний].
Це 29-річний красивий латиноамериканський. Рікі з Бразилії, Брасілі. У Сао Пауло, культурно-модний центр країни. Як ви знаєте, люди в Бразилії дуже релігійні, тому сім'ї [вирізати цензуру] не витримали біля.
Не дивлячись на те, що більшість футболістів цієї країни виросла у сливах, [Сенсорний] виросла в середню сім'ю. Він хоче бути інженером, як і його батько.
Він був висловлений молодшим братом Digao, тому що він не міг заперечувати ім'я Ricardo.
У віці 18 років Рійка постраждала тяжкою травмою спини, а футбол вийшов з питання. Він говорить про те, що віра в Господа допомогла йому відновити. Він мав можливість не тільки прогулятися, але і стати шалено талановитим футболістом.
Він має десятки найпрестижніших нагород, але я не буду входити в деталі.
З дружиною Кароліну, він зустрівся з 19 років, коли вона була тільки 14. Як говорить Кароль, ці дві одружені незаймана.
Все правильно, я розмовляю.
Ми захоплюємо цю чоловічу, решту в прогресі.
Він все ще дуже молодий тут.
У складі Бразильської національної команди [Censored] став чемпіоном світу 2002
р.
в той час як ніхто не бачить
У складі Мілана
Я належаю Ісуса.
Реальний Мадрид (мі улюблений клуб)
Р
50377
Ось його дружина, Carol Celico Laite.
Дайвінг Балон d'Or 2007: Ці два не соромляться своїх почуттів
р.
Ось фото з весілля. Занурення їх трохи, фон для відео грає пісню, яку він писав [Censored], і він і Кароль виконав його] є дуже красивим ...
5709740 Габаритний зображення
І ось період першої вагітності Карол, а народження другого [Ценсорний].
р.
І Народження Ізабелла (23.04.2011)
р.
В останні найсолодші.
Фотографії з фото пагонів для Армані, фото Кароль і просто моїх улюблених
143974
Улюблена торгова марка:
Люсе - 1 рік.
1 2 3 4 5+
Лука вже 3:
Р
р.
Вибрані:
Це це. - Дуже дякую.
Ricardo Izexon dos Santos Laite, або просто [Сенсорний].
Це 29-річний красивий латиноамериканський. Рікі з Бразилії, Брасілі. У Сао Пауло, культурно-модний центр країни. Як ви знаєте, люди в Бразилії дуже релігійні, тому сім'ї [вирізати цензуру] не витримали біля.
Не дивлячись на те, що більшість футболістів цієї країни виросла у сливах, [Сенсорний] виросла в середню сім'ю. Він хоче бути інженером, як і його батько.
Він був висловлений молодшим братом Digao, тому що він не міг заперечувати ім'я Ricardo.
У віці 18 років Рійка постраждала тяжкою травмою спини, а футбол вийшов з питання. Він говорить про те, що віра в Господа допомогла йому відновити. Він мав можливість не тільки прогулятися, але і стати шалено талановитим футболістом.
Він має десятки найпрестижніших нагород, але я не буду входити в деталі.
З дружиною Кароліну, він зустрівся з 19 років, коли вона була тільки 14. Як говорить Кароль, ці дві одружені незаймана.
Все правильно, я розмовляю.
Ми захоплюємо цю чоловічу, решту в прогресі.
Він все ще дуже молодий тут.
У складі Бразильської національної команди [Censored] став чемпіоном світу 2002
р.
в той час як ніхто не бачить
У складі Мілана
Я належаю Ісуса.
Реальний Мадрид (мі улюблений клуб)
Р
50377
Ось його дружина, Carol Celico Laite.
Дайвінг Балон d'Or 2007: Ці два не соромляться своїх почуттів
р.
Ось фото з весілля. Занурення їх трохи, фон для відео грає пісню, яку він писав [Censored], і він і Кароль виконав його] є дуже красивим ...
5709740 Габаритний зображення
І ось період першої вагітності Карол, а народження другого [Ценсорний].
р.
І Народження Ізабелла (23.04.2011)
р.
В останні найсолодші.
Фотографії з фото пагонів для Армані, фото Кароль і просто моїх улюблених
143974
Улюблена торгова марка:
Люсе - 1 рік.
1 2 3 4 5+
Лука вже 3:
Р
р.