Topic Title

Це не радянські часи, і не можна дивувати практично будь-кому з демонстрацією в кіно королевих грудей або тих частин тіла, які нижчі. Однак це не означає, що еротика в кіно померла. Сцена стриптиз в майстерному виконанні знаменитої акторки додасть очки практично на будь-який, навіть найпрохідніший фільм.

Планет груші Роберт Родрігез. Хтось вважає це образним шедевром, хтось зловживає. Але стриптиз, виконана головним характером Роза Макгован на початку фільму, просто шик. Тим не менш, це був до того, як персонаж Макгована захопив одну з її ніг для кулемета.

Стриптиз. Це буде дивним, якщо не було стриптиз в кіно з такою назвою. Демі Мур відіграв роль танцюриста нічного клубу.

Ви не можете пройти смугову сцену в культовій дії Тарантіно «З дука до світанку». Незважаючи на те, що Salma Hayek грає вам тут вампір, її танець до Tito & Tarantula є незрівнянним.

Героїн Ребекка Ромін видає героя Антоні Бандери і якийсь інший хлопець у фільмі «Фатальна жінка».

Дія «Sin City» знята в стилі норі, але, тим не менш, вона не заважає майстерності Джессіка Альба в виконанні стриптизу.

Lindsay Lohan може бути не тільки фіолетовий, але і сексуальний. Сцена стриптиз в трилер я знаю, хто вбив мене.

Для того, щоб побачити Джессіка Біель в ролях правих дівчат, але в драмі Оксид, актриса дала вихід на неї сексуальну енергію.

Фільм «Данці в Блакитній Ігуані» досить старий, але танець героїні Дарил Ганна, показаний в ньому, як і раніше, вважається одним із стандартів кіностриптизу.

Не тільки жінки можуть танцювати стриптиз – довести персонажі фільму «Одна стриптиз». Фільм старий, але дуже смішний.