Ростина

Деякі молі прикрашають, і хтось і навпаки. Люди намагаються дізнатися свою долю лініями на руці, їх гороскопом, але після того, як на тілі можна розповісти багато про людину і його долі.

Відкрито життя наступних акторів, моделей та співаків. З їх недоліками і перевагами вже знайомі з хорошою половиною. Що робить їх різними?

Якщо ви уважно дивитеся, і в деяких випадках вам не потрібно уважно дивитися, то ця особливість - це мило на обличчі. Іноді м'якоть, грайливий і навіть милий, а іноді непомітно непривабливий. Деякі вважають за краще перетворити його в гідність і бути незрівняним. Відразу нагадуємо, що ім'я Мариліна Монро, її візитна картка - сливові губи, моль і променуючу посмішку. Не генерує її моль. Важко піти проти природи, і якщо вона дала вам щось особливе (від хорошої сторони), воно повинно бути назавжди. Багато відомих людей мають такий характерний знак. І їхні обличчя відомі більшості людей, і їх обличчя визнані, і деякі з них вважаються нормами краси.

Єва Менди Стартував свою кар’єру з зйомкам реклами, відеороликів та комедійних ролей у телевізійних серіалах та фільмах.

Краса даної моделі і актриса також відрізняється кулою на правому щоку.

Габаритний зображення

Анджеліна джоллі І ось вона!!! Ніде сховати від красивого Хоселі.
Габаритний зображення

Орнаелла Муті італійська акторка кіно, відоме мені з фільму «Обговорення шприка». У 2008 році Орнаелла Муті запустив свою власну ювелірну лінію, я дивлю, якщо на неї досить ніс приносить удачу.

р.

Американська модель, телеведуча, мати близнюків, і в цілому, красива жінка з мольцем над губою.

Добре, хто не знає свою відмінну рисунку - моль над губою. Вона настільки сильно пов'язана з цією рисою, що вона навіть з'явилася в шоколадній рекламній кампанії, "затискаючи" її власний моль. Це як, завдяки моль, ви можете рекламувати шоколад так смачним.

р.

Не буде справедливим, якщо ви не згадуєте про дуже моль, який став модним імітувати його. Вона стала символом кокеттри. Безперервна, знаменита гілочка Марілін Монро.

Сара Джессіка Паркер Ця актриса стала відома після серії, і вона має моль, як для мене, так що вона не прикрасить її. Думка...
р.

Роберт Де Ніро: Я думаю, що це простіше бути з чоловіками в плані краси. Чоловіча краса - відносна концепція. Людина може навіть прикрасити рубець, тому я не говорю про моль на всіх.
Є американський актор, режисер і продюсер. Переможці Золотий глобус нагород, які не заважають на всіх.

Єді Еван МакГрегор - популярний шотландський актор. Він ще молодший без них.

, м. Київ

1877 р.

Енрікі Іглесіас – іспанська співачка, композитор, актор, а зараз Енріке є одним з найвідоміших представників Латинської Америки в світі. Довгий час він не входив з мольцем, але як ми бачимо, він зникнув з обличчя.

9239365

Як вигідно вірити, що успіх може бути уражений молями на щоці або над бровами. Нехай ці думки допомагають комусь, але не забувати. Ми живемо в чудовому часі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А потім ми можемо сказати за «червоне слово», що тут ще є підстави.