Bianchi Balti краса

«Пермебельний погляд», «Подарункова фігура», «чисте волосся», «Експресивні шекбони» – ці та багато інших епітетів найкраще підходять до героїні цього посту – моделі Bianca Balti. Я хотів дізнатися більше про цю красу.

Bianchi Balti краса

19 березня 1984 р. в м. Лоді в Ломбардії (недостатньо я не знаю про існування такого кута на карті) З раннього юнацтва, досить Бянка пішла на кастинги, так як вона мріяла одного дня стати супермоделлю. Але всюди вона відповіла фірмою «не», виправивши її тим, що Балті має занадто характерний вигляд і не існує, що ви можете «граб». Після слухання такі нестримуючі відгуки, Б'янка припинила бджільництво в її успіху і пішли працювати як звичайна торгова марка в супермаркеті.

Звичайно, для тих, хто вірить в долю, подальший розвиток подій буде цілком виправдано, але для тих, хто не вірить - банальний успіх. Але один з основних агентів у відомих моделях. По-перше, після того, як Балті з'явився для декількох журналів і вдалося переконувати всіх своїх унікальностей, вона отримала шанс стріляти за кришку журналу L'Officiel і вона не пропустити її.

Першим масштабним успіхом Балті, після цього зйомки став співпраця з модним будинком Дельце та Губана. На фотосесії для таких відомих журналів: Vogue, Harper's Bazaar, W, Cosmopolitan, Marie Claire і Playboy. Крім того, Балті взяв участь у зйомки Роберто Каваллі, Крістіан Діор, D&G, Valentino, Donna Karan, Armani Jeans, Missoni, Guess, La Perla, Guerlain, Anna Molinari і багато іншого, не так великі, бренди. Варто зазначити, що Балті взяв участь у виставці Victoria Secret у 2005 році.

Її зовнішні дані дивують, що тільки її обличчя варто.

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса р.

І малюнок просто мрія...

р.

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

Давайте подивимося на кращі фотографії з різних фотосесій.

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса р.

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

р.

Bianchi Balti краса

Bianchi Balti краса

Успішна кар’єра не допомогла Балті від поліпшення свого особистого життя. вона щаслива одружена і має невелику дочку. Відразу після народження малюка Балті повернулися до своєї основної професії, ставши міжнародною особою акції «Цезар Паціотті» і заміщуючи актриса Анжеліна Джолі як обличчя бренду св. Івана. У 2011 році італійський балти зірвав для календаря Pirelli з Карлом Лагерфельдом.

Ця дівчина вишукана і красива. Я просто не можу подивитися на неї. Мені здається, що вона втілює всі моделі одночасно, оскільки її риси обличчя люблять колективне зображення – щось з Наталії Водідової, щось з Лара Камінь, щось з Адріани Ліма та багато інших емінестичних моделей, але все ще вона так одна.