5 млн. грн.

«Одно ранок я кинувся з страшною думкою: що якщо я потрапив в автошкодію завтра, хворий, отримав жир, або щось страшне сталося мені?» І я ніколи не зможу фільм знову! Ці слова були витерті Шароном Кам'яним і в той же день, покинути всі бізнеси, вона захочила перереєструвати страхування, оцінивши її ілюстроване тіло на $ 5 млн.

Отже, до кожної уваги, божевільні шістдесятниці частина 2:

Перший кульприт, який відкрив моду для нестандартного страхування, був німим кінодомена Ben Terpin. У 1920 році застрахував очі на $25,000. До речі, актор вважає своїм братом «під ключ до полум’я»

Мадонна, яка вирішила забезпечити свої груди в страхуванні, відмовилась тому, що вона попросила на незліченну суму, а саме 6 млн дол. за кожне грудне свято. Страхова компанія поінформувала знаменитість, що вона буде тільки дати позитивну відповідь, якщо Мадонна хоче запевнити її голос!
р.

У 1981 році легендарна Гіна Лоллобригіда застрахувала свої груди в розмірі $ 600 000. І щороку експерт запускає відстань між черевцем і кінцівками грудей актриса. А коли її груди sag, Lollobrigida отримає суму через неї.

Британський футболіст Михайло Овен застрахував ноги за $85 млн

А, ідол футбольних фанатів Зінедін Зідан застрахував ноги за $ 30 млн

Михаїл Джексон тільки застрахував ноги за $ 5 мільйонів.

Мова головного кавового осаджувача британської кавової мережі Коста Кава, Жаннаро Пельцизія застрахована Lloyds за $13.95 млн.
Габаритний зображення

Приват24 Dodd задовольнить зуби "красивий" для £4m

Легендарна солістка рулонних каменів Мік Джемаль застрахувала голос за $2,5 млн
р.

Лук'яно Паваротті оцінив голос на $1 млн.

Італійська кіно актриса Ornella Muti застрахувала своїх бенкетів за $ 300,000. Але не зупиняючись там, краса задовольнить обличчя на $ 4000.

Санта Фокс вдалося забезпечити свої розкішні груди тільки $ 270,000

Плівка зірка Памела Андерсон застрахувала себе в разі пластичної операції за $ 35 тис.

Марилін Монро не був greedy і застрахував ноги тільки $ 10 тис.

Письменник, продюсер і один з найуспішніших американських кінорежисерів Стівен Spielberg в божевільному страхуванні перевершив всі. У Англії вдалося запевнити життя за $1.2 млрд!!!
р.