1476
5 млн. грн.
«Одно ранок я кинувся з страшною думкою: що якщо я потрапив в автошкодію завтра, хворий, отримав жир, або щось страшне сталося мені?» І я ніколи не зможу фільм знову! Ці слова були витерті Шароном Кам'яним і в той же день, покинути всі бізнеси, вона захочила перереєструвати страхування, оцінивши її ілюстроване тіло на $ 5 млн.
Отже, до кожної уваги, божевільні шістдесятниці частина 2:
Перший кульприт, який відкрив моду для нестандартного страхування, був німим кінодомена Ben Terpin. У 1920 році застрахував очі на $25,000. До речі, актор вважає своїм братом «під ключ до полум’я»
Мадонна, яка вирішила забезпечити свої груди в страхуванні, відмовилась тому, що вона попросила на незліченну суму, а саме 6 млн дол. за кожне грудне свято. Страхова компанія поінформувала знаменитість, що вона буде тільки дати позитивну відповідь, якщо Мадонна хоче запевнити її голос!
р.
У 1981 році легендарна Гіна Лоллобригіда застрахувала свої груди в розмірі $ 600 000. І щороку експерт запускає відстань між черевцем і кінцівками грудей актриса. А коли її груди sag, Lollobrigida отримає суму через неї.
Британський футболіст Михайло Овен застрахував ноги за $85 млн
А, ідол футбольних фанатів Зінедін Зідан застрахував ноги за $ 30 млн
Михаїл Джексон тільки застрахував ноги за $ 5 мільйонів.
Мова головного кавового осаджувача британської кавової мережі Коста Кава, Жаннаро Пельцизія застрахована Lloyds за $13.95 млн.
Габаритний зображення
Приват24 Dodd задовольнить зуби "красивий" для £4m
Легендарна солістка рулонних каменів Мік Джемаль застрахувала голос за $2,5 млн
р.
Лук'яно Паваротті оцінив голос на $1 млн.
Італійська кіно актриса Ornella Muti застрахувала своїх бенкетів за $ 300,000. Але не зупиняючись там, краса задовольнить обличчя на $ 4000.
Санта Фокс вдалося забезпечити свої розкішні груди тільки $ 270,000
Плівка зірка Памела Андерсон застрахувала себе в разі пластичної операції за $ 35 тис.
Марилін Монро не був greedy і застрахував ноги тільки $ 10 тис.
Письменник, продюсер і один з найуспішніших американських кінорежисерів Стівен Spielberg в божевільному страхуванні перевершив всі. У Англії вдалося запевнити життя за $1.2 млрд!!!
р.
Отже, до кожної уваги, божевільні шістдесятниці частина 2:
Перший кульприт, який відкрив моду для нестандартного страхування, був німим кінодомена Ben Terpin. У 1920 році застрахував очі на $25,000. До речі, актор вважає своїм братом «під ключ до полум’я»
Мадонна, яка вирішила забезпечити свої груди в страхуванні, відмовилась тому, що вона попросила на незліченну суму, а саме 6 млн дол. за кожне грудне свято. Страхова компанія поінформувала знаменитість, що вона буде тільки дати позитивну відповідь, якщо Мадонна хоче запевнити її голос!
р.У 1981 році легендарна Гіна Лоллобригіда застрахувала свої груди в розмірі $ 600 000. І щороку експерт запускає відстань між черевцем і кінцівками грудей актриса. А коли її груди sag, Lollobrigida отримає суму через неї.
Британський футболіст Михайло Овен застрахував ноги за $85 млн
А, ідол футбольних фанатів Зінедін Зідан застрахував ноги за $ 30 млн
Михаїл Джексон тільки застрахував ноги за $ 5 мільйонів.
Мова головного кавового осаджувача британської кавової мережі Коста Кава, Жаннаро Пельцизія застрахована Lloyds за $13.95 млн.
Габаритний зображенняПриват24 Dodd задовольнить зуби "красивий" для £4m
Легендарна солістка рулонних каменів Мік Джемаль застрахувала голос за $2,5 млн
р.Лук'яно Паваротті оцінив голос на $1 млн.
Італійська кіно актриса Ornella Muti застрахувала своїх бенкетів за $ 300,000. Але не зупиняючись там, краса задовольнить обличчя на $ 4000.
Санта Фокс вдалося забезпечити свої розкішні груди тільки $ 270,000
Плівка зірка Памела Андерсон застрахувала себе в разі пластичної операції за $ 35 тис.
Марилін Монро не був greedy і застрахував ноги тільки $ 10 тис.
Письменник, продюсер і один з найуспішніших американських кінорежисерів Стівен Spielberg в божевільному страхуванні перевершив всі. У Англії вдалося запевнити життя за $1.2 млрд!!!
р.