Psychiatres знаменитість

Небезпечна психічна психіка знаменитостей постійно захищається у вигляді ubiquitous мисливців-репортаторів (журналісти), гіперактивних натовпів любителів, нескінченних матеріальних можливостей, власних фобій, впливу алкоголю і наркотиків.

Біполярний репресивний розлад (BAR) або манічний депресивний психоз (MDD) є результатом такої важкої долі знаменитості. Психіатри говорять: хвороба!

Я хочу розпочати з 1994 року, коли Курт Кобайн, лідер культової рок-групи Nirvana, був знайдений мертвий в його котеджі. Суїцид 26-річного музиканта викликала глибоку депресію через наркоманію. Кілька досліджень своєї біографії підтвердили, що курт постраждав від BAR.

Britney Spears міцно зайняла місце в списку психічно нестабільних знаменитостей. Сьогодні ім'я співачки асоціюється з поняттям «неадекватність». Хто знає, що ще очікувати від неї.

Популярний співак і композитор Стінг прийняв свої проблеми психічного здоров’я в 1996 році інтерв’ю і підтвердив його манек-депресивний стан в минулому.
р.

У кінці 90-х років зірка бойовиків Жан-Клод Ван Дамме не вдалося відновити від наркозалежності і був близьким до самогубства. Режисери діагностували час - TIR і рятувальники.

Лінда Гамільтон, який отримав по всьому світу після зйомок Термінатор 2, як Сара Коннор, поховав її хворобу практично з дитинства. Але загальна увага погіршила її стан, після чого актриса погодилася на лікування.

Star Wars star Carrie fisher (Princess Leia Organa) не завадить свою проблему. Вона визнає, що протягом десятиліть ліки зберігають її від висипних дій.

Бен Натюрморт, який відіграв роль у легендарному серіалі «Друзі», можливо, і не грав у всіх, як раз він був оброблений для психозу.

Фото з "Друг"

Також, Роббі Вільямс і Мел Гібббсон визнав, що вони страждають від захворювання.

Біполярний розлад розгромився красивим Катериною Зета-Джонсом, який у віці 41 став ще одним «клієнтом» психіатричної лікарні. Каталізатор нервового розбиття був довгою боротьби з чоловіком Михайлом Дугласом з раком.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!