Увага до так званих «проблемних територій»

Кожна жінка прагне орієнтуватися на так звані «проблемні ділянки», які дратують і роблять її нервом. Потім у нас з'являються целюліт, потім не довгі ноги, потім не особливо еластична п'ята точка, потім груди занадто мали... Реальні і псевдо-псевдоплави в кожній жінці принаймні додають, але деякі знамениті жінки повністю припинили мислення про них, вроджено підштовхують своїх віртуозів, тому що вони дійсно мають щось гордість.

Яка частина тіла змушує зірок любити найбільш?

Eva Longoria, груди

Eva loves її breasts хоча вона має досить скромний розмір бюст. Що ви неправильно з грудими, якщо ваші ноги є настільки чудовими? Ось чому Єва сказав про свою улюблену частину тіла: «Я невеликий розмір груди, але я дуже щасливий з ним». Я знаю багато власників великого розміру, і всі вони скаржаться на повноту і проблеми з хребтом. Я живу для власного задоволення. Все, що залишається, щоб похвалитися Євою, оскільки вона впевнена, що вона ніколи не піде під ножем пластичного хірурга.

Jessica Simpson, ніс

Незважаючи на те, що Джессіка може похвалитися шикарною ганчіркою, вона не особливо стурбована, оскільки вона не байдужа до її нерівномірного носа, що вона вважає істинною гідністю і навіть родзинкою. «Я люблю ніс сам. І навіть невелика купа не зіпсує її на всіх. Як виглядає він в профілі? Немає того ж носа, як мені. Це трохи відхилений, тому це так унікальний і унікальний. й

р.

Cameron Diaz, руки.

У мене немає ідеї Cameron сподобалося її руки. Добре, не руки. Після того, як Diaz має приголомшливі ноги, очі, посмішка і багато іншого, але не кожна жінка, яка приділяє більше уваги талії і принад своїми кінцівками, буде похвалитися потужними руками. Cameron - сказав він про свою улюблену частину тіла: Як я отримав старше, я позбавлявся від усіх моїх комплексів і нарешті навчився любити себе. Яка частина тіла найбільш приваблива для мене? Звісно, накачані руки, тому що я завжди не був дуже спортивним, але після тренувань я просто не знаю руки, вони стали настільки міцними.
р.

р.

Дженніфер Лопес, buttocks

Так, кожна людина божевільна про шик J. Lo, включаючи себе. Не дивно, що вона застрахувала її за 300 млн дол. США. «Я ніколи не був тонким. Я люблю своє тіло і я не збираюся катування себе з дієтами, особливо я люблю мій п'ятий пункт.

р.

р.

Eva Mendes, Feminine Форми

Вже не виповнилося будь-яку частину тіла, але вішали до всього відразу - вона любить себе абсолютно. Актриса висвітлює свої жіночні форми і вважає, що це завдяки їм, що вона виглядає так сексуально. «Я знаю, що мій гідний. Єдина складність покупка. У мене є дуже жіночні форми і неправильний одяг може миттєво перетворити мене від краси до монстра.
Габаритний зображення

Америка Ферера, зуби (смішка)

«Так, що вона завжди відчуває себе комфортно в своєму тілі. Однак актриса Америка Ферера, яка грала в цій популярній серії, завжди любила свою посмішку, не її тіло і навіть застрахувала його за $ 10 млн.

Скарлетт Йохансон, груди

Ця актриса божевільна про її пишні груди, які вона дуже горда, і що вона боїться “лосити” шляхом обшивання додаткових фунтів. «Мої груди – мої дівчата». Я люблю відверті сцени і коли мій партнер дивиться на моєму бюсті, я завжди думаю, що тепер він буде мати щось для мрії.

Гвен Стефані, живіт (прес)

Ця краса і мати двох чарівних хлопчиків можуть заздрити будь-яку 20-річну дівчину, адже колишня солістка No Doubt в прямому сенсі слова «стеля» абса. Вона постійно контролює свою дієту і працює в тренажерному залі, тому вона мала, і продовжить мати прес. «Плоский плюшевий – мій особливий гордість. Я працюю з ранку до ночі, щоб досягти такого приголомшливого результату!
7718934

Beyonce, сексуальні криві

Співачка ніколи не була захопленою фігурою, вдало підкреслюючи всі її криволі. Висловлення «сушена wobble» не про неї. «Я не знімаю себе як тонким, але я не дозволяю собі красти. Мої форми натуральні. Вони виглядають сексуально і не сором'язливо про те, скільки часу я провів в фармалі. й

р.

Діана Кругер, ноги.

Якщо Діана не стала акторкою, вона була знаменитою балериною. «Ушкодження коліна і ви можете забути про кар’єрну кар’єру», - сказав Діане. Але варто відзначити, що актриса вивчала балет з віку двох і навіть блискучо вступила до Королівської балетної школи. «Я дав десять років життя танцювати. Але тепер я можу пишатися моїми міцними і струганими ніжками. й

Р

Kate Winslet, алетакси.

Кате не помітить своїх недоліків, і приділяє велику увагу перевагам, тому що простіше жити. «Що ховати, алетак завжди є проблемою. Я ніколи не зустрів жінку, яка не критично оцінює її відображення в дзеркалі, коли вона залишає будинок. Я був щасливий, щоб любити цю частину мого тіла і зараз я хотів би подивитися на себе з кожного кута.

Анджеліна Джолі, губи

Сама незабутня частина тіла Анджеліна – її губи. Не тільки ми, але вона робить. "Я знаю багато людей, які вбивають губи, як шахта. Я не сховаю, я знаходжу про них. Іноді мені здається, що губи привертають занадто багато уваги. й

Фергі, ноги.

Спортивна краса Фергі працює важко, щоб завжди виглядати ідеально. «Як тільки я перестаю накачування абса, я отримую пивну мумію. Єдина частина мого тіла, що не турбує мене, є мої ноги. Я люблю їх!

Кім Кардашян, пишні форми

Солідарність з J. Lo і Eva Mendes відомий соціаліт Кім Кардашян. «Я з гордістю! Так, я, як всі ковзани, мають целюліт. Але я працюю на себе. Моя рольова модель завжди була, і буде Дженніфер Лопес і Сальма Хайек.