Плач Яновича

55,600
Ми раді повідомити про наші дороги Микола Янович. «Чим неможливим, - сказав прем'єр-міністр, «потерти їх без сліз». У мене було кілька питань. Ну, перше, за мотивами пана Азарова. Як кажуть, ніхто не говорить про мову! Я хочу побачити його, торкнувшись десь на Закровському або Дрезері. Так, принаймні в будь-якому місці в Троєщині (податкові сьогодні складні — податкові, пенсійні та ін.). І в решті Києва цілком можливо знайти місце для прем'єрних соб. На додаток до Хрещатик і переплетений до Євро центрально-високої Лесі, Червоної армії і, з розтягом, Горького.
Для решти України і я боїться думати після вчорашніх поїздок в Суми. Ну, зрозуміло, що Пирятин, що шосе, знову минулого року, був реле. А потім не дорога, людина. Це напрямок з твердим (місце) покриттям. Не лікуйте. І всі різнокольорові епітети, порівняння і побажання, що складаються в основному з профансій в особливо витонченій продуктивності.
Зрозуміло, коли ви колись або двічі на день буде взято уздовж не дуже напруженого маршруту, ви можете зробити незаймана шахта в дусі «Ай-ай-й-й-й, подивіться, ай-й-й-ай!»
Янович, вийшов, крі, дарлінг. Як про зміну?