Паперові сукні

Для виставки в Бельгії Бразильський дизайнер моди Джим Накао створив дивовижну колекцію паперових суконь. У збірнику взяли понад 700 годин роботи і про тонну паперу. Після того, як шоу, моделі самі вирвали ці сукні, які згодом пригорли, щоб нагадати людям, що мода була модою.
"тільки зазор, а не фінал."
до 1 2 3 4 5+

Збірник називається «A Costura do Invisivel», яка перекладається як «Виробництво невидимого». Аудиторія була трохи шокована, але автор залишився спокійним і прокоментував його створення:
Всі мої твори, наприклад, вишивка Невидимою, грати з аудиторією. Легкість повинна відходити від реальності, секрет дозволяє підключати уяву і побачити все з іншого боку – менш реалістично.

Я дуже сподобався цей плаття, особливо нижня частина - ці рельєфні візерунки на папері виглядають дуже красиво.

Особисто я не схожий на цей стиль, в якому відбулася фотосесія, а шоу. Якось я плутаюся з макіяжом моделей і, скажімо, «голов'я», що я зв'язую з Lego і яєчними оболонками одночасно.

Цей наряд не зловив мене, здається занадто примітивним.

р.

Я можу уявити, скільки робіт він вніс в виготовлення цих суконь, а гусячі починають працювати навколо.

549678

З якоїсь причини перший об'єднання, який прийшов до розуму, коли я бачив цю сукню, але сніжинку. Але все ж це було дуже ніжним і крихким.

3610Р. 4200Р.

Я любила цю сукню найбільшою, ймовірно, тому що вона виглядає дуже природною - як ніби вона не виконана з паперу, але пришивається з матеріалу, який протікає витончено і падає вниз.

Як я сказав, в кінці шоу, моделі розірвалися своїми сукнями. Тільки я не можу зрозуміти, як ручна вишита дизайнера, а точніше ідея прийшла до розуму – знищити сукні – вони витратили так багато дорогоцінних часів і зусиль, як можна дозволити знищити плоди цієї роботи?