Макіяж Кім Кардашян

Її bosom друг Париж Хілтон і не менш скандальна людина, ніж всі ті, хто став відомим завдяки інтимним відео, Кім Кардашян, постійно намагається довести до світу, що вона не є... До сих пір важко вірити, так як покласти на відображення рентгенівського променя власної п'ятої точки, щоб довести її природність, а також багато інших дій Кім, сприймаю як повна схильність від порожньої і гламурної леді. Так, і постійно з'являються фотографії в напіврозкритій формі пропонують не зовсім позитивні відгуки в її напрямку.

р.

Тим не менш, не можна ігнорувати свій зовнішній вигляд, оскільки іноді він смішний і смішний, а іноді шикарний і привабливий. З вибором одягу Кім не має проблем, тому що вона носить тільки те, що варто божевільні гроші і тільки що модно сьогодні, не відрізняючись цим повагою в різноманітності. Але якщо ви доторкнулися її макіяжу, то є реальні збої, які іноді абсолютно нездатні до незрозумілих коментарів, а в загальному оцінюванні.

Давайте подивимося на те, що Кім Кардашян виконує в плані макіяжу...

1,1 км Це свого роду макіяж Я пов'язаний з Кім Кардашяном. Чорний олівець-викрадені очі і ніжно-рожеві губи які я помітив вперше, коли я бачив Кім Кардашян. Здається мені, що це коронне зображення, яке вона намагається найчастіше. У школі ми мали вірменську дівчину, яка носила макіяж і зробила майже ті ж зачіски, як Кім, так що у мене був стереотип, що всі дівчата з Вірменії намагаються виглядати так.

2,2 км Kim має чудове волосся! Я сподіваюсь, що в її випадку не було. Макіяж, як правило, хороший, схожий на макіяж Дженніфер Лопес, хоча Кім злегка перестарений рум'янкою.

3. У Дуже милий, я думав, що Кім не дуже різноманітний, і такі зображення вона має. Знову, чудовий волосся, і, звичайно, помада. Я люблю червоний винний помада, вона чудово виглядає на Кім, але тіні дають мої очі болючий вигляд. Я недавно дивився фото з Джолі, коли вона і Бред вийшов з ресторану в білому пальто, тому вона має однакову проблему – поганий колір і неправильне застосування коричневих тіней призвело до нездорового зовнішнього вигляду.

4. У Є проблема з лівою окою (Hi Paris Hilton). Крім цього, макіяж є свіжим і стриманим, тільки для досить Кім.

5. Умань Це занадто багато. Колір блиску і вій просто “важкість”...

6. Жнівень Що Кім не може бути відхилений для постійного занурення. Куди вона йде і куди вона йде, вона завжди виглядає презентабельно. Макіяж виготовлений з якості.

7. Про нас І Кім підходить до довгого трикутника, який колись був дуже модним трендом. Макіяж є неймовірно красивим, але занадто «порошений ніс» якось не підходить тут.

р.

8. У вона так молодий, хоча вона не старий. Це місце так милий. Щось схоже (збірний макіяж) був дуже стильним і модним кілька років тому, але ці масивні ювелірні вироби на мій погляд ніколи не вважали хорошими аксесуарами.

9. Навігація Красивий! Дуже добре в білому кольорі. З макіяжом знову занадто багато, але вона і Кім Кардашян, щоб вразити нас своїм тридцятьма шарами косметики - без рук.

10. Дуже нещастя. Всі права, макіяж, але яка сторона голови була такою?

11. Світло-блакитні тіні і вії до брів ще не прикрашають будь-який. Кімберлі не виняток.

13.00 р. Super-super-super! Що я очікував з Кім. Вона розкішна таким чином - стріли, червона помада, викликаючи око - все дивно красиво!

14. Скільки макіяж носити! Мама дорого. Я зустрілася з віями, але помада дійсно те, що можна застосувати в невеликих кількостях.

15.00 р. Більш спокійний і нехарактерний образ для Кім. Мені подобається.

16.00 р. Так це здається красивим, але якщо ви шукаєте тісно ... і якщо ви прийшли до нього жити на відстані 1 метра ... Я думаю, Кім був восковим.

Р

17.00 р. Нижні повіки не повинні бути пофарбовані навіть sexier.

18 років Ефектна жінка, нічого не сказати. Сережки цікаві, і макіяж, як завжди - "багато і багато."

19.00 р. Збільшуємо фото і побачимо трубку тонального крему, пакет тіней, туш, рум'яна, а також помилкові вілі і, звичайно, глянцева губа на одну людину - Кім Кардашян. Ну, приїжджайте, головне в своєму бізнесі, щоб бути зіркою червоного килима, і навіть без косметики зараз ніде. Декоративна косметика - назавжди!

П.С. Я чекаю Кім з віями на голову, я більше не задоволений моїми бровами: