Джемма Ward

Джемма Ward, що входить в модельний бізнес в юному віці, вночі стала відомим. Вона була визнана реальним відкриттям, а після того, як вона стала однією з найвищих платних надмоделей у світі. На висоті її полум'я Гемма залишив модний світ. Моя улюблена модель, яка настільки мила, що навіть Bambi є просто олень у порівнянні з нею.

Р

Війшов в модельний бізнес від нещасного випадку. Вона була відмічена scout в той час як Ward був на набір Реальності шоу Пошук для Супермодель. Кріс Фокс:

У студії я спробував знайти перспективне обличчя. Більше 1000 підлітків, які сідають на підлозі, чекають на вибір. Я бачив Gemma. Вона виходила з інших дітей. Я пішов до неї і сказав: «Ви хочете взяти участь?» і вона сказала: «Не!» Я тут для підтримки друзів. - Дивовижна дівчина!

, доб. 5

Тим не менш, в кінці агент зумів випустити дорогоцінну камені. Війна не може вірити, що хтось хоче. Це був реальний удар, коли перші пропозиції роботи надійшло. По суті, дівчина мала інші плани.

Я хотів би бути актором або привітницею, оскільки я зробив людей сміятися, і я був приступним. Я ніколи не думав про роботу, де я мав бути красивим, полірований і шик.

Гемма захоплюється. Молода жінка почала брати участь в різних шоу: Prada, Balenciaga, YSL та ін.

Дуже молодий, дивний, незрівняний! Вона просто перевернула 15. Лу Сміт

Я думав Ґемма Ward був ще одним Він неймовірно крихкий, але одночасно міцний. Вона викликав її розуміння краси. Дуже дивний погляд перетворюється на естетичну сторону Пради, яка в самому собі досить унікальна. Рассел.

Красивий! Міучі Прада

Gemma Ward є одним з небагатьох моделей, які очі проникають через, як якщо з іншого розміру. Ніцкий Райт.

р.

Зростала популярність дівчини. вона була молодий, промені слави занурилися її.

вона була дитиною. Солодка дівчина з широкими очима, яка була оточена всім цим оточенням навколо неї, дорослі, чиї доходи залежать від того, як вона виглядала. Війна, здавалося, пов'язана з тим, що увага. Молоді моделі не завжди розуміють, що вони вступають, що їх майбутнє буде, якщо їх зміниться.

Тоді Джемма розповіла про модний світ як підробку. Не довіряйте його, він займе вас на деякий час, а потім випробуйте. На передніх лініях протягом тривалого часу зуміли зупинитися люди. Виняток, як Kate Mos тільки підтверджують правило.

Я думаю, Gemma Ward отримує більш привабливим, оскільки вона росте. Вона все ще росте, як і раніше бере форму як реальна жінка. Можливо, це займе кілька років, щоб отримати задоволення від життя моделі та втрати інтересу до котів. Дівчата сьогодні можуть зробити гідну фортуню в пара років, забезпечуючи себе для відпочинку їх життя. Уорд Пхелан.

Війна дивилася в воду. Але про кінець кар'єри дорогоцінних каменів трохи пізніше.

Вона розповіла про те, що вона була запрошена до участі в рекламних кампаніях, відкритих і закритих шоу, зірка в фотосесіях і на кришках журналів. Джемма стала улюбленою китайською Vogue: перші 300 000 примірників з дорогоцінною гамою на кришку продаються в 3 години.

Кожен міліметр свого тіла є надійним запасом. Гемма тепер друга модель в світі. З повагою, вона тільки 18! Сузи Деверідж

Вона з'явилась на більш ніж 20 чохлах журналу Vogue і стала однією з наймолодших моделей, коли-небудь грають титульну сторінку світового модного журналу. Джемма - це відчуження, вона дав поштовх до розвитку моди для таких дівчат. Публікації назвали її порцеляновою лялькою, кошеня Siamese або архангела Нептуна. З появою в моделювальному бізнесі Саші Півоварової, вони порівнювали і називають близнюками. Це не так, як.

Тоді Джемма зірвав у фільмі Stranger з Liv Tyler, відсутній Мілан Fashion Week. Тим не менш, в Парижі і Нью-Йоркі, Gemma працював важко. Поговоріть про вагу моделі: Війна помітно округла в обличчя. Через рік не тільки в обличчі, але і в тілі.

Гемма взяв участь в тільки декількох шоу - Галерея Лагерфель, Валентино. Я думав, що Ward вже заробляв достатню кількість грошей від великих рекламних кампаній, тому вона не доглядала за показом. До тих пір, поки я побачила її на каву. Я не знаю дорогоцінних каменів!

Є чутки про дорогоцінні камені. Не дуже приємна ситуація для моделі. Так, є Лара Камінь з її неможливими розмірами (і перше місце в ТОП-моделі!), але знову, винятки підтверджують правило. Навіть «жирний» Коко дав і втратив вагу (клієнти не люблять 49кг на 180см). У ЗМІ розкидані зауваження. Одна газета заголовка: Chanel spr '08: Велика модель на катавлі Витяг з статті є ще: Ward не дуже підходить для крихітних бікіні Chanel.

2634423

рр.

Гема в 2004

З’являються нові дівчата кожні шість місяців. Один з експозицією, як Kate Moss, має двадцять, які не проходять тест. Ви отримуєте вагу і ви збігу. Це ілюзійна промисловість, яка не схожа на непристойну. Клієнти починають говорити про те, що «Це жир зараз, не забронюйте!» Так, це.

Після смерті свого дружця, Хіт Ledger, Gemma повністю покинути себе і модельний бізнес. Тексти пісень, а це означає: Це був страшний, щоб побачити її фотографії потім, не було, що худий дорогоцінний камінь? Тим не менш, Ольга Ліріано вважає, що це не причина збільшення ваги дорогоцінних каменів.

Тіло дорогоцінних каменів тепер тільки натуральний, один відданий її природою. Зміна метаболізму жінок у 20-х роках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У ізольованому світі моди ми спотворили вигляд тіла, ми не знаємо, що нормально і чим не знаємо. 6-й або 8-й розмір для моделі вважається величезним.

На жаль, мода ще не стоїть. Ми завжди шукаємо. Яка дівчина стане новим сезоном? Хто наступний дорогоцінний камінь? Протягом декількох років модель може мати велику кар’єру. Однак наступний поворот настає далі.

Гема зайнята в кіно зараз. Вона є однією з русалка в четвертому Піратах (і досить тонкою русалкою). Перед тим, як Gemma також знялися в інших фільмах, таких як Pink Pyjamas або Black Inflatable Ball.

Я знаю, що я не можу бути будь-яким. Коли людина постійно намагається жити з ілюзією, хтось повинен розбити їх, щоб показати, що це нереально.

1,1 км Пірати Карибського моря: На незнайомцях (2011)

Пірати Карибського моря: На незнайомці Tides/Tamara - First Mermaid

2. незнайомці (2008)

незнайомці/лялька

3. У Чорний бал (2008)

Чорний Повітряна Кулька / Jackie Masters

4. Рожевий Піжама (2001)

Gemma заробив стартовий капітал в моделювальному бізнесі. Вона стала супермоделлю і стала однією з найвищих платних моделей. Тепер важливо для її вивчення і стріляти в кіно, адже вона завжди мріяла про це. Вона сказала, що вона повернеться в модний світ. Але авторитарні джерела говорять, що це більше не буде. І якщо щось неймовірне буває, і Гомма, загубивши додаткові фунти, повертається в модельний бізнес, вона ніколи не стане супермодель знову.

Я знаходжу історію дорогоцінних каменів в якості моделі. Це може бути явище, легенда, що обов'язково. Але, очевидно, Ward не виконав такі цілі. Про нас Я хотів би побачити її знову і знову в журналах.