Kate і Olsen макіяж

Близнюки Мері-Кате і Ашлі Ольсен знайомий, якщо не всі, але досить велика кількість людей, які побачили такі фільми, як «Паспорт до Парижа», «Тв: Ме і Мій Тінь» і / або «Моменти Нью-Йорка». Ці 25-річні дівчата, кар'єрний пік потрапляє в кінці 90-х і на початку 2000-х років змогли довести до світу, що близнюки можуть бути абсолютно різними і якщо Мері-Кате є більш енергійним і бойовим, то Ашлі спокійний і відкритий. Починав свою акторську кар'єру на 9 місяців, коли вони взяли участь у серії Full House. Тепер їхній акторський майбутній глянцевий, оскільки вони присвячують всю енергію до розвитку одягу та є популярними дизайнерами. Найновіший вибір одягу не може залишатися байдужим, оскільки це дійсно незвично і суперечливо. Для деяких, їх «боемський шик» є показником великого смаку, а для інших його повної відсутності.

Але зараз ми розглянемо не стильний або непристойний одяг сестри, але при їх макіяжі, які намагаються зробити таким чином, щоб не бути схожими на дві краплі води один до одного. Примітка: Це також стосується кольору волосся.

1,1 км Марія-Кате Олен. Уві сні рокера мила і наївна дівчина, але в серці вона дрочить і суперечлива. Не можна навіть сказати, що ця краса з недбалими очима страждала від аортексії nervosa і була оброблена в клініці. Чудовий макіяж, просто для дівчинки. Я також любила сережки і колір волосся.

2. Ашлі Олен. Ашлі обличчя є доброю, більш романтичною і глибокою, ніж її сестра, яка підтверджена на практиці. Це життєздатність, що така дівчина ще не одружена, але я все-таки схильна вірити, що вона має все попереду, так як не можна помітити сіро-ясену Ашлі. Я люблю її макіяж, і я помітив, що Ашлі майже завжди має більш легкий блиск губ, ніж Мари-Кате.

3. У Сестри разом. Їх зовнішній вигляд просто приголомшливий, це життєрадісна, що в даний момент вони стали такими маленькими «малими» бумами, через їх стиль і безтурботний макіяж. На цій фото ви можете побачити, як вони різні, особисто, я по-справжньому більш симпатичний до Ашлі (блондинка), але характер більше як Мері-Кате (chubby). Макіяж точно схожий на попередні два фотографії, тому я можу сказати, що я люблю його як і раніше.

4. У Мода для пластичної хірургії не обійти Мері-Кате. За словами чуток, дівчина зробила себе ринопластикою, яка відразу помітила всіх без винятку. Olsen Jr. Здається, витриманий протягом декількох років, коли Ashley явно цвітіння. Ви можете побачити, як змінився Мері-Кате. Макіяж сестер на цій фото практично однаковий, але які вражаючі відмінності між ними, просто прийміть більший вигляд. Вони навіть мали різні розміри очей.

5. Умань Гуси, які це, Мері-Кате або Ашлі? Я думаю, що це ясно всім, що це гарна ashley. Романтичне зображення і ноти ecstasy в оці - що може бути більш красивим? Красивий макіяж, який ідеально вписується в загальну концепцію образу розуму. Дуже ніжний макіяж.

6. Жнівень Уважний макіяж на симпатичній дівчині завжди буде виглядати виграшно. Робимо макіяж сестер практично ідентичний, який не так часто.

7. Про нас Тіні золотих відтінків є улюбленим з Ашлі і Мері-Кате, але їх смак для глянцевих губ повністю відрізняється: Марія-Кате любить соковиті відтінки, але її сестра більш ніжна. Ну, ось все зрозуміло - характер відрізняється. Ашлі дуже красиво в цій картині.

8. У Марія-Кате не добре виглядає в порівнянні з її близнюком. Знову ж макіяж очей такий же, але губи різні кольори. Щоб бути чесною, я люблю обидва варіанти.

, Україна

9. Навігація Сестри завжди на своїй "хвилі" і здається, що вони не піклуються про думку інших. Стиль їх – перехрест між бульдогом і риносеросом, а зачіски завжди є «філорними» або «лизуном». Я не знаю, якщо дівчата миють волосся щодня, як це повинно, але це часто брудно. Розмаїття макіяжу сестри Олсен не радуйте нас, але завжди зносимо щось «так». Не має сенс говорити про макіяж, тому що він однаковий і однаково підходить як для образу, він жирний + елегантний Mary-Kate.

10. Яка глазур! Як і порцелянові соуси. Я люблю образ Ашлі, все стримано, лаконічно і вишукано. Навіть прикраса вписуються в загальну картину. Макіяж в срібних тонах і легкий блиск на губах є те, що вам потрібно!

Р

11. Де є ті маленькі принцеси і які всі ці люди ??? Так, так, Мері-Кате і Ашлі стали сусідами. Я не люблю себе дівчатам. Припустимо до моди або відсутності смаку? Красива або знезаду? Не до нас, це до них, бо це до цих 25 років (!) дівчат, які живуть з цим зображенням. Зачіски стають більш флабкі, брови більш кущісті, а макіяж повністю неприємний.

12. Ашлі? Це щось страшне. Відповіді відразу. Я знаю, якщо тільки колір її помади не влаштував її, але потім все, навіть її ніс, почав здаватися страшно. Я дивився в неприємному розумінні слова.

13.00 р. Чарівна дівчина і фарширована (соррі, але це) яка волани в попередньому малюнку є небо і Земля. Я думаю, що Ашлі завжди повинен бути таким, щоб не спробувати експериментувати. Цей макіяж дуже хороший для повсякденного життя, зверніть увагу на це.

Р

14. Вона так худий... тільки її очі залишаються. Всі люди мають різні бачення цього або того, що людина, так що я знаю, перш за все, що Мері-Кате вважається майже недовго. Я дуже не погоджуюсь з цим - Я бачу її як досить, але не "живу" дівчину. макіяж красива, для вечірнього вбрання така ж, але укладку можна зробити більш акуратно і красиво.

15.00 р. Ашлі брюнетка. Вона не схожа на її колір волосся, хоча її макіяж ідеальний. Переважаючи коричневі відтінки в макіяжі я просто люблю!

р.

16.00 р. Я не знаю, як довго Мері-Кате тут, але вона як дитина. Блакитні тіні і багаті губи глянцеві є варіантом для дівчаток від 14 до 17. Шапка смішна:

17.00 р. Все так не дивно, що вона відчуває себе, як Мері-Кате має "прослану" себе. Волосся - це нержавіючий рукав, а волосся не брудні. Я люблю макіяж, але я не люблю фотографію.

18 років Природний, милий "дівчина" зображення саме те, що ashley потребує. Вона є природою серйозний, цілеспрямований, спокійний і добрий дівчина, так що я зробив цей висновок. Плетені дуже підходять для ashley, і ніжний робить відмінно розкриває її як справжня дівчина.

р.

19.00 р. Ефір Мері-Кате був дупа або вона була бутоном. Фото з серії «Що пекло не завадить», а макіяж не схожий.

20. Марія-Кате. Вибираємо колір тіней для кольору сукні вигідно, але не завжди однаково. Я дивлюсь, що буде відбуватися, якщо вона носила сукню салату. Губна помада є також любитель, деякі пов'язані з чимось непристойним.

21. Великий макіяж і чудовий вигляд. Ашлі не схожий на сіру мишу, і це дуже добре, тому це щось про неї.

Р

22. Мері-Кате ... Не пропустіть ніяких воріт. Просто природна углість і свідома і особлива. Чому? Скажіть мені чому. «Брезневські брови» (хоча Леонід Ілич мав їх багато претенфів) виглядає розрідженням і навіть самим вражаючим і красивим макіяжом не врятував ситуацію, і навіть такий макіяж не врятував ситуацію.

412869

23. Хороший, дуже хороший.

24. Все відомо по порівняння, тому цей макіяж все ще не збирається ніде (зрівняно з #22). Прайсе, похвала.

25. Ашлі на вершині! Просто запобіжник для стилістів! Вони зробили королева з ляльки. Я люблю не тільки макіяж, але і волосся. Просто шик, блиск, краса.

26. Ну і укладаємо нашу «параду» альтанки Мері-Кате. Я люблю цей колір волосся, я хотів би змінити щось, як чорний, але я не знаю, як це зробити. Я не думаю, що перукарський магазин руйнує своє волосся. Можливо, хтось зіткнувся з такою проблемою? Макіяж-Кате не поганий, але брови ... oh, ті брови ...