Космічний князь

Звичайно, це не буде перебільшенням, якщо ви називаєте Нікіта Джигурда найяскравіша особистість російського шоу-бізнесу. Багато хто вважає його божевільним, тому що читати непристойні вірші жити, продемонструвати свій особняк в публіці, і показати всю країну, як ваша дружина породжує, нормальна людина може навряд чи. Іноземці вважають, що він живе без кордонів. Я думаю Jigurda і інші, як він робить світ більш веселим. Сам митець (до речі, і актор, і поет, і танцюрист, і режисер) без зайвих скромних викликів сам простір принцеси.

3610Р. 4200Р.

р.

На мій погляд, найбільш шокуючі засоби Джигурда є:

вірші Монади. Повідомляємо телеведуча Микита Гребенщикова і розкидані через блоги на швидкості світла. Ахтунг: володіння великими числами.

Така поезія, згідно з космічним принцом, вірно, бо він у віршованій формі розповідає про любов тіла, що дає піднятися на нове життя.

Вирощування. Голос Джигури не можна плутати з ким-небудь іншим, бо художник зробив виростити його «трик».
Ахтун знову. Тут Джигурда вітає Росію з Новим роком.

"Останній герой". Джигурда відрізала себе на цій реальності, що він пішов з скандалом в перший тиждень. Простірний князь не був придатний до Спартанських умов острова.

Марина Анісіна. Відомий фігурний ковзанник піднявся рідинам космічної принцеси і прокинув голову в любовний басейн. Але любов – любов, і аудиторія повинна бути шокована постійно, інакше вони забудуть. Джигурда вирішив на що ніхто не зробив в Росії, ймовірно, ніхто не - розмістив відео про народження Анісини в Інтернеті. Свято-Сакрамент, е-ми ...
Коментарі Джигурда - garrison!

р.

Секс. По суті, вся PR-кампанія навколо площі принцеса будується на якому нижче ременя. Мистецтво до правого і лівого шауту про гордість його фалу. Насолоджуйтесь себе, показати інші. Ще одне відео з нашого героя, де він і Анісіна роблять дітей.

Ну. Як вже згадувалося, Джигурда пишається своїм халатом, тому демонструє її на кожну можливість.

Назад у 1993 році наш герой зірвав в еротичній комедії Superman involuntarily або еротичний Mutant.

Висоцький. Джигурда порівнює себе з великим радянським бардом, частково копіюючи його виконання. Я вбити його для цього. Висоцький – наш.