Голлівудські красуні

Про те, що краса – відносна концепція доведена в теорії та практиці. Але все ж, є загальноприйняті канони краси, і є ще деякі параметри, за допомогою яких формується враження людини в плані його привабливості. На екрані ми часто бачимо красиві актори. Але інші види в кінотеатрі просто необхідні. Герої цієї колекції довели, що навіть без красивого обличчя або бездоганної фігури, можна стати успішними і вбудованими фігурами в кінотеатрі.

Барбра Streisand. Ця Голлівудська актриса за очима під назвою «найкращої краси». Вражаюче розмір носа не завадило Барбра зробити кар'єру в плівці, і вона відіграла не погані. Крім того, Барбра також співак.

Рон Перлман. Якщо ви хочете втілювати зображення feisty дядька на екрані (як у Anaconda, наприклад, або Другому фронті), або навіть грати хлопця з вогню (Hellboy), викликати пана Перлмана. Я впевнений в серці актора - просто солодкий!

Хто не пам'ятає nerd McFaker від Superper! Крістофер Мінц-Плассе - це зростаюча зірка юнаків. Він ніколи не відіграє Гамлет, очевидно, але Кріс вже має роль супергеро в кіно «Kick-Ass».

р.

Хіляр Сванк. Можливо, хтось не погоджується з мною, але я вірю, що зовнішній вигляд цієї актриса далеко від канонічних ідеалів краси. Але є обов'язково щось на обличчі.

р.

Я люблю акторів Whoopi Goldberg! Незважаючи на те, що вона і сексуальність є двома різними поняттями, Whoopi довели, що ключ до успіху в кінематографі талант, не лизати.

доб.

р.

8777797

Vincent Cassel - це найяскравіші та найяскравіші актори сучасного кіно Monica Bellucci. Дійсно, протилежні приваблюють...

776190