Вікторія Бекхем

Як ви знаєте, сьогодні призначили дозвіл від тягару знаменитого екс-"pepper", і тепер модний дизайнер Вікторія Бекхем. Старі батьки шукали, щоб додавати до сім'ї, оскільки цей час вони повинні мати дочку довгоочікуваний, який стане четвертою дитиною.

Мати не залишила свою роботу до останнього дня. Для нового весняно-літнього сезону Posh готують збірку, створення якого було запропоновано вагітністю.

Відтінок її улюблених колінно-довжні прямі спідниці, Злий кладуть акцент на коротких сукнях в стилі 60-х яскравих життєрадісних відтінків. Слід зазначити, що в цілому ця колекція виявилася більш молодою і неоднозначною.

Крім того, і за ціною, буде більш доступним. Панс. Бекхем, визнаний модною іконою, стверджує, що її нові сукні простою будуть виглядати чудово як з балету, так і з високим взуттям. Сама Вікторія продовжила носити свої улюблені шпильки, незважаючи на зміни, які відбувалися в її тілі.

Не знаю, що Вікторія була вагітна. Але коли вони дізналися про це, реальний полювання почався на бідну річ.

Відпочинок фотожурналісти охороняли майбутній маму, щоб захопити оболонку її вирощування живота. Журнали Glossy також намагалися отримати ексклюзивні фотографії, але Вікторія категорично відхиляла цю ідею.

"Я не один з тих людей, які люблять показати його живіт і вигнати про його вагітність. Я не знаю, що це не так. Не варто бачити мене голими, крім мого чоловіка. Так ні, категорично немає!, пані Бекхем прокоментував свою відмову.
Луккілі, Давид і його дружина!

Для майбутньої дочки Викка вже підготувала шафа, виконана, звичайно, в рожевих тонах. Пришиваємо на ескізи самої матері французькими дизайнерами моди.
499.00 Р

І щасливий батько розповів журналістам, скільки це означає до них і Вікторія сьогодні.
«Ми одружилися 12 років тому. Ось 4 липня понеділок. Цей день особливий для нас і назавжди залишиться.