Що в iPod?

Нещодавно я подивився на список сотень найбільших музикантів всього часу, складених американський музичний мовник VH-1, і дивився, як часто хіти тих, які працюють американці вважають безсмертним звучанням у своєму плеєрі. В результаті здивували мене трохи. Я слухаю принаймні десять перших п'ятнадцять пісень майже щодня. Два питання виникнуть. Що таке, я дійсно, що старий? Друга - коли я слухаю всю іншу музику.

Але тоді я думав, що ці хлопці заслуговували, щоб мати свої записи протерти. Ось верх тих, хто пісень я і хороша половина землеробства готові слухати нескінченно.

Звісно, Биттлес завоював опитування. Чому вони? Це питання, бо це епоха. Це дух адаманту '60-х, це зачіска Боба і брюки щиколотки. По-перше, я не фанат легендарного чотири, але іноді я слухаю свої найпопулярніші хіти і здавалося б, подорожувати через час. Увімкніть "День життя" голосніше, покладіть на окуляри, і ваш світ буде наповнений хіппі романтики. І бігти до вулиці, в цьому яскраве життя!

Батьки.

Михаїл Джексон закінчив другий на VH-1 список. У шахті, можливо, навіть перший. Є всі альбоми, які я слухаю в циклах. Не думайте про свою нещастя, скандали, просто поверніть до 1972 року «Не сяйво» і злетіли.

Молодий Михайло. Він сян один з моїх улюблених пісень, «Не Сонечко. й
Габаритний зображення

Я вірю, що немає стовпів музики у моїй iPod. Fact: Led Zeppelin і Bob Dylan не заряджають або не хвилюють мене. Роликові камені відрізняються. Sweetie Mick Jagger смокче його нога так чарівно і стрибає навколо сцени так багато, що правдивість його пісні "Чи не отримайте ніякої задовільності" не страшно. По-перше, Mick відчуває регулярне задоволення, особливо на концертах. Ось чому я люблю його. А також для хіта «Симпатія для девіла», написаного під враженням про читання «Майстер і Маргарита», а також емблема бродіння групи, яка тепер легко друкується на футболці.

Красивий кліщ.

Далі Джиммі Хендрікс. Людина в любові з гітарою, яка підлегла її до волі. Я поважаю свою віртуозність, але я зізнаю, що це не мій. На відміну від, наприклад, пісні дверцят (в роботі, на мій погляд, неспішно оцінено лише 65 місце). Джиммі Моррісон є генієм у Всесвіті. Особливо вражає своєю ранньою поезією. А також вражається кількістю квітів і туристів на могилі на кладовищі П'єр Лахаїса в Парижі. Чи є це не головний показник безсмертності?

Сьомий список князя. Чи можна через його погляд або схожість його музичного стилю, до мене він завжди був тінь Джексона. Тексти пісень, а це означає: І що біас зберігає мене від дайвінгу в свою роботу. «Літній червоний корвета» не є великою проблемою.

Ви дійсно?

Ну, де без Елвіса? Він восьмий. І з хорошої причини. Таке скеля 'n' прокат енергії може дати кілька! І стати найбільш комерційно успішним виконавцем в історії поп-музики, а також переконатися, що зачіска скопіюється мільйонами - це все право! Ну, як ми живемо сьогодні, якщо мати Елвіс не врятував гроші в 1946 році і придбали його велосипед? Але мама врятувала і дав їй сина гітару. Це був народився найбільший ідол сучасності. Іда слухає Елвіс і перемішує його супер хіти!

Я прошу James Brown, який надихнув князь. Його робота ще темний ліс для мене. І я пам'ятаю краще тих, хто мій музичний світ не існує – мій чарівний Королева. «Я хочу розбити безкоштовно», де гончарство Фредді проходить навколо рожевої футболки та спідниці шкіри, а також дружня «Халіло!» в «Богом'янській Рапсодії» підкорила мене у віці 7. Тепер альбом «Ніч на опері» я вважаю висоту досконалості, а сам Меркурій – бог музики. До речі, «королева» в списку VH1 зайняла лише 17 місце.

Що таке футболка ...

Травень лав!

Закриває десятий список, поважав Stevie Wonder, як мешканці Комедії клубу, Степана Дивовижного в Росії. Людина справді дивний, без жартів. А, незважаючи на свою сліпість, він подарував жінкам свій улюблений ліричний удар «Я просто званий сказати, що я люблю тебе», і весь світ ще сто красивих пісень, що засмаги в чудовому голосі. Що таке дива!

Це найкращий десяток. Але мій персональний список не буде завершений без Мадонни (понад 16 років на VH1) і Pink Floyd (18th). Я люблю Мадонну за свої чорні брови, надихаючи концертні шоу і пісня «Не збоїв». Ну, за те, що вона єдина – гріхна Мадонна сучасності.

Моє улюблене брови.

Рожеве Флойд впало в любові після відвідування Кавказу. Я ніколи не думав, що в невеликому селищі в горах я знайшов клуб ім. цих рокерів. У темній кімнаті з копченим димом чути всі рожеві фольодовані концертні записи, зрідка розбавляють рулонними каміннями та іншими класичними скелями. І є щось про це! Це дуже популярний.

Оригінальний список з VH1:

100 Alicia ключі
99 Зал та овес
98 Режим Depeche
97 Претенденти
96 Подорож
95 Outcast
94 Мар'яний догляд
93 Перлина Джам
92 ЛЛ Cool J
91 Зелений день
90 Елвіс