Історія Дженніфера сірий

Фільмова кар'єра актора Дженніфера Сіра унікальний. Як ви знаєте, зовнішній вигляд грає дуже важливу роль у Голлівуді, і не обов'язково бути реальною красою, але просто «стара людина» накладається стандартом в певний період, коли такий шаблон затребуваний. Я дуже сердився з цими трафаретними красунями, про «витончений зовнішній вигляд», з якого вони подрібнюють на кожному куті, а авторитетні глянцеві глянцеві не втомлюються, в тому числі їх у верхній частині красуні.

Це стандарти і приглушені до аспіративної актриси сірий, ріжучи це до кореня всієї кар'єри відразу після приголомшливого успіху.

Історія Дженніфера сірий

Дженніфер, дочка актора і співачки Джоель Сірий, переможець Оскара (у цій номінації в 1972 р. обходив Аль Пакино себе!) і Золотий глобус, один з найпопулярніших акторів Бродвею, не може бути зміст тільки вторинними ролями, які тільки отримали її в 80-ті роки. Тим не менш, під клішем цього часу сірий не вписався: кожен зараз, а потім почув, що з таким зовнішнім виглядом, і особливо з такою формою носа, вона не побачила її акторські лаври.

Історія Дженніфера сірий

Але в 1987 році все вийшло вниз: Jennifer starred в брудний танець як дитина і рубати всі носа! Вона впала на велику популярність, вона отримала номінацію для Золотого глобусу, і відразу ж прихила величезну кількість пропозицій.

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий Р

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Після такого прориву здавалося б, кар'єра актора здавалася дуже передбачуваною. Тим не менш, Дженніфер зробив величезну помилку – послухав поради директорів про його зовнішній вигляд, і зробив пластичну операцію: форма носа стала ідеальною за кіностандартами. Але нова краса була ледь визнана друзями і родичами, а майстри Голлівуду почали співати її абсолютно різні пісні про те, що це інша людина, «не визнаєте тебе», все повинно почати з нуля. А директори збили зі своїми контрактами, укладеними раніше. Ось як Дженніфер особисто знищив свій лотерейний квиток – квиток на великий фільм.

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

8177632

Я не розумію, чому монстри кіноіндустрії не люблять виглядати Дженніфер. Що стосується мене, в дні брудного Танцю, вона набагато більш приваблива, ніж багато бендиктових красунь, її зовнішній вигляд був наповнений живою енергією і жіночим шармом. Носінь нагадує ніс. Я не бачу нічого «чужого і страшного». Цікаво, що анестет вимірює розмір ідеального носа з лінійкою і розрахував його ідеальні лінії? У якій Святій книзі краси написано, що краса повинна бути? Отже, руїни на підлозі обличчя і величезні погляди, які не виражають все абсолютно і мають схожість на скло красиво, і ніс, який не схожий на всіх інших не потворних? Як сірий взяти цю приманку, особливо після успіху «Данці»? Немає слів, просто літер.

Історія Дженніфера сірий

Після цього сірий в основному запам'ятався завдяки романтикам з Матвією Бродиком, Вільямом Балдвіном, Ліамом Неесоном і Джонні Депп. У ролях були тільки маленькі або епізодичні.

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

У 90-х роках можна пам'ятати тільки «Ветер», де сірий мав основну роль (як правило, фільм не вдалося в касі) і «Вест Бич Вальс» з Shirley MacLaine і Lisa Minnelli.

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий р.

У 2001 році Дженніфер одружений Кларк Грегг, і в той же рік вони мали дочку Стелла. Сірий взяв п'ятирічну перерву з своєї кар'єри, щоб присвятити себе своїй родині, хоча я думаю, що це насправді був ієром з брудного танцю. Це досить ніс.

Історія Дженніфера сірий

Історія Дженніфера сірий р.

Історія Дженніфера сірий