Любитель Лайнфельда

Коли відео російського поп-королю Філіп Кіркоров «Сніго» випустили на екранах, всю аудиторію приділили увагу молодій людині бліди з горінням альтанки, які відіграли як чергу-его Філіпа, так і ліричний герой про те, яким Лючезарний санг. PR Kirkorov довго перед випуском кліпу повідомили, що це не буде моделі рекламної нижньої білизни від компанії «Шуйське каліко», а також провідної моделі бренду Armani. Неважко сказати, хвилювання навколо кліпу було величезним. Marlon Texeira - це ім'я цього хлопця, який має спалювання латинського американського зовнішнього вигляду і одночасно деякий особливий, «холодний» краса.
До речі, Марлон вже 19 років!

Габаритний зображення

р.

Texair не пройшов, як багато моделей «знизу», етапи розвитку кар'єри в модному бізнесі. Для цього молодого чоловіка все почалося в вищої категорії - від 16 років він почав співпрацювати з Армані. Минулого року він став обличчям рекламної кампанії бренду. Фотооператор Mario Sorrenti «збиток хвилі» створивши образ гламурного жилету, який навіть в смог-наповненому місті залишається неймовірно стильним!

Р

р.

Марлон також взяв участь у рекламній кампанії «Дизель». Фотограф Террі Річардсон знав, де покласти парфум пляшки. Що означає, що я дива? Чи може людина запах, як дизельний парфум?

Марлон Тексіро вважається одним з фаворитів путур'єра Карла Лагерфельда і не тільки в плані його переваг для рекламних кампаній. Той факт, що Lagerfeld любить хлопчиків, ймовірно, немає секрету. Я не можу сказати 100%, що цей 19-річний бразильський молодий чоловік є коханцем М. Карла, я не тримала свічки, але я 99% впевнений, що це було.
Інакше, б Лагерфельд створить повнометражний Texair з бельгійського шоколаду?

Лагерфельд повинен стояти там мислення, «Я їсти його. й

Marlon Texeira не дуже добре для мене. Тоо рафінований і гламурний хлопець, нагадує Кай з казки Снігової королева. Хоча, можливо, в самому серці він є своєрідною і симпатичною людиною. У моделювальному бізнесі багато хто має носити маску протягом багатьох років, не розкриючи їх справжню природу. Це ціна успіху.