3425
Cynthia Dicker.
Літо! Літо! Літо! Я люблю тебе! І тільки любити дівчат, які знають цей час року - червоношерсті ансамблюки з смішними веснянками. Не всі дівчата вписуються в мій «параметри літньої краси», але модель Cynthia Dicker є просто модель літньої дівчини. Яскравий, веселий, активний і дуже красивий! Багато комплексних через червоному волоссі і рясну бадьорість, але після всього, веснянки поцілунки сонця і навколо нас не так часто є люди, які можуть бути щиро званий веселкою. Cynthia є те, що людина, і якщо ви не знаєте про своє існування, будь ласка,. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:
3610Р. 4200Р.
Cynthia був народився 6 грудня 1986 в Campo Bom, Rio Grande do Sul, Бразилія. Цей червоний-волосий з дитинства прогнозував успішну модельну кар'єру, оскільки вона була дуже мініатюрною і милою.
Фото пагони:
р.
р.
Cynthia має дуже жіночну фігуру і до "анорексічних стандартів" вона oh як далеко... Це також захоплюючий, оскільки більшість моделей сліпо слідують схильності до зайвої тонкості.
Переглядів:
доб.
Cynthia слово променя яскравого сонця прикрашає кришку кришкою. Цей чарівний молодий леді представлений брендами, такими як Ann Taylor, Benetton, H&M, L'Oreal, і Yves Saint Laurent. Крім того, Cynthia взяв участь у виставках Baby Phat, Dolce & Gabbana, Gucci і навіть Жан-Пау Гомер. Вона з'явилася на сторінках найпопулярніших журналів Elle, Madame Figaro і Vogue.
Закрити:
р.
Зростання Cynthia - 178 см, а обсяги - 86.5-61-86.5 (практично ідеальна)
Цей блакитний червоний волохатий краса висвітлює все навколо, і я думаю, що не можна сказати, що вона інсекре в її проявах.
Особистість:
5944.
доб.200
р.
До речі, Cynthia вже одружений. Вона зображується чоловіком Рафаель.
до
Відео:
3610Р. 4200Р.
Cynthia був народився 6 грудня 1986 в Campo Bom, Rio Grande do Sul, Бразилія. Цей червоний-волосий з дитинства прогнозував успішну модельну кар'єру, оскільки вона була дуже мініатюрною і милою.
Фото пагони:
р.
р.
Cynthia має дуже жіночну фігуру і до "анорексічних стандартів" вона oh як далеко... Це також захоплюючий, оскільки більшість моделей сліпо слідують схильності до зайвої тонкості.
Переглядів:
доб.
Cynthia слово променя яскравого сонця прикрашає кришку кришкою. Цей чарівний молодий леді представлений брендами, такими як Ann Taylor, Benetton, H&M, L'Oreal, і Yves Saint Laurent. Крім того, Cynthia взяв участь у виставках Baby Phat, Dolce & Gabbana, Gucci і навіть Жан-Пау Гомер. Вона з'явилася на сторінках найпопулярніших журналів Elle, Madame Figaro і Vogue.
Закрити:
р.
Зростання Cynthia - 178 см, а обсяги - 86.5-61-86.5 (практично ідеальна)
Цей блакитний червоний волохатий краса висвітлює все навколо, і я думаю, що не можна сказати, що вона інсекре в її проявах.
Особистість:
5944.
доб.200
р.
До речі, Cynthia вже одружений. Вона зображується чоловіком Рафаель.
до
Відео: