Cynthia Dicker.

Літо! Літо! Літо! Я люблю тебе! І тільки любити дівчат, які знають цей час року - червоношерсті ансамблюки з смішними веснянками. Не всі дівчата вписуються в мій «параметри літньої краси», але модель Cynthia Dicker є просто модель літньої дівчини. Яскравий, веселий, активний і дуже красивий! Багато комплексних через червоному волоссі і рясну бадьорість, але після всього, веснянки поцілунки сонця і навколо нас не так часто є люди, які можуть бути щиро званий веселкою. Cynthia є те, що людина, і якщо ви не знаєте про своє існування, будь ласка,. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

3610Р. 4200Р.

Cynthia був народився 6 грудня 1986 в Campo Bom, Rio Grande do Sul, Бразилія. Цей червоний-волосий з дитинства прогнозував успішну модельну кар'єру, оскільки вона була дуже мініатюрною і милою.

Фото пагони:

Cynthia Dicker. р.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker. р.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia має дуже жіночну фігуру і до "анорексічних стандартів" вона oh як далеко... Це також захоплюючий, оскільки більшість моделей сліпо слідують схильності до зайвої тонкості.

Переглядів:

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker. доб.

Cynthia Dicker.

Cynthia слово променя яскравого сонця прикрашає кришку кришкою. Цей чарівний молодий леді представлений брендами, такими як Ann Taylor, Benetton, H&M, L'Oreal, і Yves Saint Laurent. Крім того, Cynthia взяв участь у виставках Baby Phat, Dolce & Gabbana, Gucci і навіть Жан-Пау Гомер. Вона з'явилася на сторінках найпопулярніших журналів Elle, Madame Figaro і Vogue.

Закрити:

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker. р.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Зростання Cynthia - 178 см, а обсяги - 86.5-61-86.5 (практично ідеальна)

Цей блакитний червоний волохатий краса висвітлює все навколо, і я думаю, що не можна сказати, що вона інсекре в її проявах.

Особистість:

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

5944.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker. доб.200

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker. р.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

Cynthia Dicker.

До речі, Cynthia вже одружений. Вона зображується чоловіком Рафаель.

до Cynthia Dicker.

Відео: