Високоякісна актриса

Найкращі актори нашого часу завжди знаходяться в першому місці в різних рейтингах і рейтингу найвищих платних акторів 2011 року за версією журналу Forbes не є винятком правила. Який рік поспіль, мабуть, один з основних друкованих видань сьогодні вибирає найбільш вигідні актори, які отримують за свої ролі божевільні гроші. Список складається з 10 великих імен, але я все одно виключаю кілька жінок з цього рейтингу. Я не заперечую, що Forbes є об'єктивним і все-значно, тому ми розглянемо найдорожчі актори, які отримали мільйони з травня 2010 по Травень 2011. Хто більше? Знайти

10 місце – Мерил Стереп ($10 млн)

Це не той, хто вік, це Мерил Стереп, який заробляє багато і працює мало. Після того, як всі конкуренти того ж віку недостатньо, і є таланти, досвід і спалах. Я не здивився, що незабаром вона буде проходити в п'яти. Ahead of Meryl - фільм «Ірон Леді», де вона відіграє Маргарет Вечер.

9 місце – Sandra Bullock ($15 млн)

Я не бачив кіно з нею. Я завжди знав, що це не добре, тому що багато моїх друзів оцінять цю акторку, але якось я не хочу завантажити або купити CD з її фільмом. Я не можу оцінити свій талант, тому я не можу судити, що там. Гроші є там, дитина приймається, любов знайдеться, і хороші ролі знайдуть її.

8 місце – Cameron Diaz ($18 млн)

Мій улюблений! На мій погляд, Cam – найкраща комедія, яку вона не має драматичного таланту. Я люблю цю дивну красу, я думаю, що вона заслуговує бути в цьому рейтингу. У 2012 році відразу очікується кілька проектів, тому цілком можливо піднятися в список кількома лініями.

7 місце – Катерін Heigl ($19 млн)

Приїжджає «Життя як це» і «Кіллери» додали до свинарського банку цієї акції не тільки неоціненний досвід, але і кілька мільйонів. Я хотів би бачити її в іншій ролі.

р.

р.

6 місце – Крістен Стюарт ($20 млн)

Для чого милосердя закінчили цей список? За свою роль в Twilight? Це божевільний, це божевільний. Для мене Крістен є просто страшна актриса, але вона отримує хороші гроші, але...

р.

5 місце – Юлія Робертс ($20 млн)

На одному рівні в цьому рейтингу, разом з Крістен Стюарт, розташована «краса» Юлія Робертс. Фільм «Осінь, Прей, Любов» зробив акторку знову затребуваною (і насиченою).

Р

4-е місце – Рейс Зестерспоон ($28 млн)

Тільки два фільми з травня 2010 по травень 2011 і зйомки в рекламних оголошеннях і резіях на четвертій лінії. Я завжди думав Reese, і я думаю, що зараз. Я збираюся дивитися фільм "Вода для ельфантів!" (Я сподіваюся, що я не розчарував).

7472977

3-е місце – Дженніфер Аністон ($28 млн)

Я не хочу, щоб викликати Джен незаконний, але я не знаю, чому вона отримує це гроші. Можливо, саме тут відігралось вихід туалетної води з Аністону, який користується великим попитом.

2-е місце – Сара Джессіка Паркер ($30 млн)

"Sex і the City" є прибутковим проектом, тому Sarah знаходиться в другому місці.

р.

1 місце – Ангеліна Джолі (30 млн. дол.)

Ім'я Джолі вже є брендом, тому це не дивно, що знову і знову Джолі знаходиться в першому місці в різних рейтингах. У період з травня минулого року до травня цього року вона зробила дійсно гарну роботу. Фільм «Сальт», «Турист», «Кунг Фу Панда 2» (Голосія) був режисером, знімаючи власний фільм. Наступний фільм «Клеопатра» з Джолі буде випущений тільки в 2013 році, тому напевно не варто чекати Анджеліни наступного року в тому ж положенні.

96357039, Україна