Чарлен Вітстока.

Так, я продовжую історію сумної принцеси Чарлену Віттху.

Після оголошення вступу з Альбертом, дівчина покинула свою кар’єру як вчитель школи та затишся з французькими підручниками, інтенсивно навчаючи його Монезький діалект. Але не тільки це обмежило робочі дні майбутніх князів. За минулий рік багато викладачів навчили Чарлену етикетку та обряди, які характеризують Королівський палац. Як я можу? Тепер вона мала жити до свого королівського статусу.

Крім того, обраний князь змінив

Проте, найважчішим для 33-річного екс-атлету було прийняття допитальних відвертів свого майбутнього чоловіка. Після того, як 53-річний князь має два нелегітим дітям – шість-річний Олександр від чорного Нікола Коста, колишнього льотчика, а 19-річний Джазмін, матір якого є американський Тамара Rotolo.

р.

9905197

Незабаром, однак, Альберт зіткнувся з двома тестами для батьків. У 18-місячному сині з італійської жінки, яка погрожує «будувати світ все», і про іншу дитину з Кости, яка нещодавно відвідала Монте Карло.

Але ці діти не можуть вимагати престолу. Але заради створення законного спадкоємця, нібито, Альберт одружився Шарлен.

Є ромори секретної угоди між ними. Його головна точка – народження дитини. Крім того, дружина князя повинна надати підтримку у випадку, якщо він раптом знаходить інших нелегітим дітям.

Ці обставини можуть призвести до трьох спроб боротьби з Монако. У травні цього року, коли Charlene намагалася на весільній сукні в Парижі. Але, вона потім прагнула притулку в Південноафриканському посольстві, але нічого не прийшла з неї і вона мала повернутися до князівства. Друга спроба, знову неуспішна, сталася під час Гран-Прі Формула 1 автомобільні гонки в Монако. І, останнє, всього за добу до весілля, припинили на шляху до Ніцца і завершили з конфіскацією паспорта Вітатка.

Так де правда? Чому князі кріли на її весілля?

774489

Чому вона все ще стариться на фото її весілля? До речі, до її батьківщини, Південної Африки.

Чому їхні поцілунки з Альбертом?