Армані нижня білизна

Сьогодні стало відомо, що Ріанна буде презентувати нову колекцію нижньої білизни від Emporio Armani замість Megan Fox. Це політика бренду - незалежно від того, як відомий і красивий її представник, він не може рекламувати продукцію на тривалий час - потрібні нові обличчя, а точніше, органи. У той же час Меган Фокс «видав» на пост знаменитості, що представляє нижню білизну від Арані, Вікторія Бекхема, а також дружини Вікторії Давида Бекхема заміняв інший футболіст, Крістіанано Рональдо. Ronaldo flaunted в нижню білизну від Armani за короткий час - в минулому році тенісистка Rafael Nadal прибув на місце. Тепер, тут ще один округ - Ріанна замість Megan Fox.
Здавалося б, що Риганна не зовсім вписується в цю компанію людей з неправомірними органами та європейським зовнішнім виглядом. Ні, Ріанна дуже красива, але вона повинна бути рекламувати деякі бренди молодіжного одягу. Але це моя особиста думка, і вона не збігається з думками босів Emporio Armani, які, очевидно, при виборі представників для нових колекцій, орієнтуються за принципом: в нижню білизну від Armani, повинна бути знаменитість, яка на вершині популярності в цей час. Найдовший час Мегана був роком тому, і тепер це час Ріанни.

3610Р. 4200Р.

р.

Але достатньо причин. Я пропоную вам просто захопити фотографії знаменитостей в нижню білизну від Armani.
Фотографії Ріанни будуть випущені восени, тому ви повинні бути задоволені тим, що у вас є.

Вікторія Бекхем у 2007 році. Не забудьте, що ця жінка подарувала три дітей! Що таке тіло!

Вікторія і чоловік Давид Бекхем. Зберігайте очі відкритими!

р.

КСНУМКС

р.

, Україна

Меган Фокс. МГО краще бути моделлю, ніж актриса. Меган дуже фотоген і її тіло ідеально підходить для таких фотосесій.

Р

Рафаель Надал. Цей хлопець тонкий, але я хотів Девід набагато краще.