Крістен Стюарт

21-річна зірка «Твілай» Крістен Стюарт, яка стала відомою завдяки зйомки в чотири частини цієї саги, є однією з головних ідолів молодих людей. Дівчата 14 та старші просто підняти юну акторку на звання найбільш талановитих людей, віруючи, що Крістен має феноменальні вчинки, і вона буде повною мірою. Це правда? Або забудеться про Стюарт після виходу останнього Twilight? Я якось паралельно всім цим, так як я ніколи не був серед шанувальників цієї акторки, і той факт, що вона зірвала в більш ніж 15 фільми перед нею Twilight Hour і не стала відомою, говорить багато.

Неприємно, що талановита і блискуча була побачена в цій дівчини з коли-небудь відкритим ротом і сумнівним виразом її обличчя, тому що, власне, вона не може бути будь-яким, але Bella Swan (особистісна думка, не відключається). Я не бачу Стюарт як «стара зірка» (хоча вона тільки 21 і може зробити так багато), бо для мене вона просто звичайна дівчина, яка потрапила в неправильне місце. Вона була кращою, якщо вона залишила дівчину в лінії для шкільного фонтану, як і в її першому фільмі, Син Мермеїда.

Але сьогодні, не про її акторські здібності, але про її зовнішній вигляд і макіяж. макіяж Крістен Траст буде виглядати прямо зараз.

1,1 км «Дзеркало природи» як це. Крістен не піклується про одяг, нехай самотній макіяж. Посмічений, дивився, переїхала. Мінімальний макіяж – це її вибір.

2,2 км Відчувається, що глибока робота майстрів макіяжу на обличчі Крістена лише отримала користь її. Що робить її краще. Золотий макіяж ідеально підходить для зелених очей.

3. У Ммм. Давайте стикатися з ним, це трохи мундан. Я не хочу зустріти дівчину, яка схожа на Крістен в темній алеї, я був страшним. Зробляючи, як і моя маленька сестра, яка неперевершена мука. Крістен не збирається, і обличчя буде простіше.

4. У Смішні сукні. Якщо Крістен працював на її поглядах, її поведінку, її вирази обличчя, можливо (POSSIBLE!) вона була дуже гарною, гарною і чарівною дівчиною. Я не думаю, що Крістен є те, що (для шанувальників, але вона фактично не працює матеріал). Колір волосся красивий, макіяж не добре.

5. Умань Тексти пісень, а це означає: Існує щось болюче про Стюарт. Я не можу гарантувати, звісно, але мені здається, що з дитинства актора все ще з'явився «травма». Я не розумію одне - Крістен не використовує стилістики. Звісно, це людина, яка любить решту нас, але вона має зрозуміти трохи про те, що на телевізорі? Крістенський макіяж дуже однорідний. Хочу побачити, як виглядають стрілки.

6. Жнівень Тексти пісень, а це означає: Це її колір! Я думаю, що Stuart краще від бути блондинка, тому що обличчя має гладкий і стає більш приємним. Щось віддалено, як стрижка повинна бути доведена до розуму. Хороший макіяж, але все не вмирає.

7. Про нас Це найкрасивіша картина Крістен Стюарт. Атмотивно! Але я боїю це просто одне фото... макіяж прекрасний, як це зачіска (принаймні в порівнянні з все раніше).

8. "Вампіри" Стюарт. Зробіть, щоб бути чесною, є insane, але ви можете очікувати від Крістена. Шкіра під очима занадто відбілюється і червона помада просто не вписується.

9. Навігація Вона втратила з брюнеткам. Я не схожий на колір волосся на цьому малюнку. Макіяж досить толерантний, Крістен з нормальним виразом обличчя хоча б якось радує.

10. "Я впав з гайшафта..." Чи мають стилісти очей? Знежирення зовнішнього вигляду (надалі зовнішній вигляд, не дані).

11. Досить добре, але тільки для спортивного бігу, і, звичайно, не для фото набору. Я не люблю.

12. Білявка добре. Перегляд отримує краще прямо. Звичайний блакитний люцер не є акторським виготовленням $ 20 млн на рік.

13.00 р. Людина, вона дивилася, принаймні вбив її. Але в дивності всіх її родзинок, як кажуть любителі. Це простий, просто для неї.

587164

14. Крістен, мед! Прогулянка як це завжди! І в домашніх умовах, і на вулиці і де б можливо, не страшні люди з вашим зовнішнім виглядом, піцца.

15.00 р. Я люблю свій колір волосся (найбільш, будь-який), але не схожий на її макіяж. Цього разу це океї, прогрес Крістена.

16.00 р. Молодий ... Я не знаю, як старий вона тут, але з мінімальним макіяжом на цій фото вона виглядає як хлопець.

17.00 р. Ви коли-небудь спробували зробити гарну стрижку? Нехай вони виглядають в J. Lo, Selena Gomez, Jessica Alba ... Акуратно спробував, але на експериментах з зовнішнім виглядом Стюарт не погоджується, "джекса", що ще можна сказати? Макіяж, до речі, на фото нижче дуже нічого.

18 років Я дивився Twilight, як більшість людей на цьому сайті, і я любив історію. Крістен – погана акторка, але в Twilight вона чудово поєднується. Я не знаю, що вийдуть з цього «подарунку», але все ж вона хороша, що вона стала те, що вона бажала (хоча скаржаться на пильну увагу преса і папаразиці не дуже добре). У макіяжі на фото добре, корекція брів була успішним, Крістен блиск, вуха злипають, і любителі радують.

19.00 р. На цій картині Крістен так веселий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Макіяж дуже важко побачити, адже посмішка переплітає все. Для неї краще бути позитивним, ніж вічно зануренням в себе.