Рестлинг за рифами (24 фото)

Боротьба - це театральна сценічна боротьба, де переможець кожного матчу заздалегідь заданий. Професійна боротьба широко розповсюджується як форма видовища, особливо в Північній Америці, Мексики і Японії, і в кожному з цих країн вона представлена в унікальній і оригінальній формі.

Багато хто вважає, що все це не реально: удари підробки, боротьба йде за сценарієм, аудиторія звикла.
Давайте дізнаємось, як боротися дійсно йде.

р.

Єдине, що я плутаюся про те, що це західна фосцинація. У заміському районі Московського Брейтева, в дуже підходящому оточенні старої циркової хапіто, кілька разів на місяць проводяться етапи чемпіонату професійної боротьби (PWL).

Майже всі жилети юні хлопці, старі спортсмени. Ніна скелястих.

«Це не можна назвати спортом, оскільки не існує досягнень і переможець відомий заздалегідь. Боротьба – це суміш художньої та спортивної творчості.

Скрипка пролунає прямо до бою. Опишіть лише основні точки - хто переможе кого в результаті, час битви і діалоги звернень до зали і один одному. Решта імпровізація. Хтось моментів переозброєний прямо перед виставою: "Я це тобі... ти знеш, як це, а потім коли я... ти потрапив мені!" . ?

3610Р. 4200Р.

Характеристики жилетів діляться на хорошу і погану. Добрі особи. Вони завжди вірять правильно, боротися чесно і не порушують. Існують різні види: пацієнт, зірка, моральність і навіть психо.

Поганий хлопець називається "холодильник". Вони можуть бути безсмертно і використовувати всі переваги, щоб отримати перевагу. Але, найчастіше, вони люблять громадськість не менше «обличччя». Є ще більша з них - навпаки, самопізнання, коментаря, представник адміністрації, молодий і, звичайно, божевільний.

З перших секунд зовнішнього вигляду жилета на сцені можна зрозуміти «холодний» він або «обличчя». Погані завжди показуються...

р.

...і покажіть перед залом:

Для чого заслуговані і жорстокі покарання:

Для аудиторії, що відбувається в кільці, є реальністю, вони вірять і отримують емоції.

"Це переважно діти, це простіше думати про шоу як бій."

р.

Американська боротьба має віковий рейтинг 13+. Тому всі історії танцюють з нього.

Щоб бути точним, рівень шоу є циклічним. Перші сім'ї і діти, потім любителі виростають, жарти стають нижчими, ніж плінтус. Змінюється покоління, аудиторія має дітей, все починається знову. Боротьба зростає з глядачам.

р.

«Ми не спортсмени або артисти. Ми спортсмени. Ми можемо говорити, ми можемо грати в громадськість. Це набагато вище і ширше.

«Веселлінг набагато більше, ніж просто спорт. Головне для спортсмена перемога. Вам необхідно занурити аудиторію. Ви можете бути великим винищувачем, але якщо ви йдете в арена з кам'яним обличчям, аудиторія не піклується про вас.

«Іграти її в гру, ми боїмося. Ми отримуємо реальні травми. Я був прийнятий до лікарні двічі пізно, я не думаю, що це склепіння. стібки реальні!

"Ви коли-небудь були в кільці? Що це? Ви не можете сказати, що це великий удар або ні!

«Це часто буває, що удар виглядає погано, але він хворий! ?

Р

«Я можу запевнити вас, що всі мої постріли реальні, вони досягають супротивника! й

Якщо ви судите свої враження, це суміш дитячого матіне з битвою "королівських гравців". Але я впевнений, що ви не знайдете в Москві більш дивне місце, щоб прийняти свою подругу ввечері. Ви обов’язково зможете обговорити після виступу. Ціна забороняється на такий рівень шоу - 500 рублів за особу. Як незвичайний!

Джерело: loveopium.ru до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное