Ясон Статех.

Легка неголеність, холодний вигляд, англійська стриманість. Зустріч Jason Statham. Хтось буде сказати неправильно, вони кажуть в моді солодка ручна, як Pattinson і Pettifer, як якщо ні! Шість яскравих кубів преса, величезні плечі і міцні руки завжди викличе багато емоцій у дівчат, а якщо додати в цей хороший акторський талант, то коктейль вдалого Голлівуду «важкий горіх» готовий.

Хто він, це Статут? Не знаю, що він був, але після випадкового виходу фільму «Механічний». Неймовірний мерценар, вбивця, який не залишає сліду, контроль, бездоганне виконання «замовлень», добре, хто не буде гачеться цим образом, а також в виконанні високорослого м'язового чоловіка.

Про кар’єру актора не подумав майбутній герой блогерів, спочатку з Честерфілда (Англія).

Спорт, особливо плавання і дайвінг, є хобі і професія молодого Стейкхема.
653564

Проте спорт не був придатним для основного доходу, і він часто бачив на вулицях Лондона, в натовпі «локих», з яким він змащував незаконні пенні товари, перед приходом поліції. Як ви знаєте, удачі любить висівку і дайвінг, і молодий ручний спортсмен посміхається в обличчя агента торгової марки Tommy Hilfiger. Ну, потім скручуємо, загортаємо, походи, показує, фотосесії, вечірки.

Запрошення до фільмів, і вже в 1998 році Стакхем відігравав свою першу роль в кінокартах Хірі, Гроші, два гармати, до речі, одна з головних ролей, яка дуже добре для 26-річного дебютанту.
Р

Після того, як перевізник знімався, я думаю, що багато людей бачили, або принаймні чув, цього фільму. Штрих костюм, біла сорочка, краватка, шкіряні рукавички, руки на рульовому колісі BMW 750iL, я не знаю, хто, і я дуже хотів стати цінним вантажем в багажнику цього водія.

418406

Фільми з Статутом не залишать байдужим. Дівчата зітхнуть спокійно, гасаючи на кожному м'язі на своєму тілі (завдяки режисерам для надання нам такої насолоди практично на кожній плівці), а хлопці спокійно заздрять себе і сниться про таке тіло або його рівень бойових мистецтв.

Він є людиною, з столицею "м", жорстоко сексуальний, в руці якого обов'язково повинна бути гармата, і за спиною нестерпно красива дівчина. Що стосується гармати, ми залишимо її в комплекті, але є дівчина позаду. І не будь-який, але чарівна модель Rosie Huntington-Whiteley. «Ді горіхи» віддають перевагу моделям, хоча б не віддають перевагу моделі.
, Україна

Р

Ну, шановні жінки, тепер, якщо ваш молодий чоловік намальований в кіно на якийсь "шутер", не поспішайте відмовитися, запитайте, якщо Jason Statham є в головній ролі, я гарантію, задоволення від перегляду гарантовано.