Зірка цитрів

Ми звикли говорити про знаменитості, але іноді забуваємо, що вони самі можуть говорити, і не тільки написані кимось.

Я запустив проект «Зоряна Цитаційна книга», а його перша частина буде присвячена заявам знаменитостей про харчування, харчування та їх ставлення до цього.

Лілі Аллен: Я хвилююсь про моделі, які порушують себе, щоб залишитися тонким. Я бачив зірки приймати наркотики, щоб сховати їх апетит. Ви знаєте, я повіслю з моделями, я висить з поп-зірок, і хоча я не зручна розмова про це, ніхто з них фактично досягається, що малюнок через здоровий спосіб життя. Вони не працюють в тренажерному залі за 2 години на добу. Вони не їсти або сидять на швидкості, щоб уникнути їжі. В Америці, всі зловживання

Я страждав від серйозних проблем з травами. Я використовую для блювота після кожного прийому їжі. Не щось я пишу .

Cameron Diaz: Коли я був в моєму 20-му році, я їсти смажену їжу з ранку до вечора. Я був, щоб отримати його... Якщо ви постійно їсти, стан тіла погіршується швидше, тому я припинив

Але є одне, літо обряд, що я не можу заперечувати себе: гарячі собаки, пиво та бейсбол ігри. Нагадуємо мене про мій батько. Я пішов в Лос-Анджелес Доджерс з ним. Ніщо б’є гарячу собаку і пиво під час гри Dodgers!

Джессіка Білл: Сьогодні Я збираюся в тренажерний зал, завтра я збираюся робити йога, наступного дня я збираюся бігти, і в кінці тижня я збираюся зробити балет. Моя улюблена річ про балет, що це просто магічні моменти. Я не маю секрету, щоб бути тонкою фігурою - Я присвятив багато часу, і кожен день я щось робив. . .

Міранда Керр: Який секрет моєї ідеальної фігури? Я дотримую дієту в крові. У мене є група, яка підходить для цього типу. Також в моєму раціоні є низькоглікемічні продукти харчування, високолужні продукти і очищена вода; всі продукти повинні бути свіжими, і я важко їсти м'ясо

Gwyneth Paltrow: Моя відмінна форма не випадково. . .

Причина я 38 років, у мене є два діти і я можу носити бікіні, тому що я змусив себе працювати. Я роблю 45 хвилин на тиждень тому, що я люблю їсти... коли я хочу схуднути, я їсть менше макаронів, хліб і картопля. До Iron Man 2 прем'єра минулого року я тільки відверта трав'яні соки протягом трьох днів і ate зелений салат .

Джейнт Джексон: Я не знаю, як розслабити себе в їжі і розгляньте собі емоційний глутон. Я ковтати серветки... Clinex серветки. Не можна ковтати багато з них, але створює відчуття повного шлунку. І бажання їсти зникає... Але не візьміть, що як поради. Знову це божевільний.

Сальма Хайек вразив її смаком: Вишуканий комбайн. А також дивно пряний смак дрібних смажених мурах з невеликою кількістю гуакамоле. І черв'яки... Є багато різних рецептів їх приготування. І дрібні борошні дають їм злегка копчений аромат

Може бути, що її секрет? й

Малкa Кеттралл: Я був на дієті все життя, тому що у мене є величезний апетит. Türkçe, English, Русский, Українська...

... Але не хочеться дієти, але в той же час це змушує мене прокидати рано вранці і йти до тренування. Я не роблю це для чоловіків. Я роблю для себе. Подбайте про себе

Я рекомендую від вегетаріанців звертати увагу на слова Анджеліна Джолі: А соковитий стейк - секрет краси. Мені подобається червоний м'ясо. Я був веган протягом тривалого часу і майже загинув через нього. Моє тіло не вистачає поживних речовин, що містяться в м'ясі.

Але особисто, я був дуже радий досвідченим в кожному сенсі Демі Мур: У вас є секс. Вони торфини! Коли у вас є багато сексу з коханою людиною, вам не доведеться думати про фігуру .

Що ще можна сказати - амен!