Чи відповідають вони?

Старі пари в центрі уваги сьогодні. У зв’язку з невиліковним папаразисом, все більш важко для знаменитостей приховати їх особисте життя. І тягаюча промисловість дозволяє будь-кому дотримуватися справ своїх ідолів. В цілому, це говорить все, що вже можна сказати. Я пропоную вам ознайомитися з найбільш несподіваними парами з далеких і не дуже минулих, які не були «на слухі» і пар, про які просто забули. Я сподіваюся, що у вас є хоча б пара сюрпризів :

Naomi Campbell і Leonardo DiCaprio.

Не можна перевірити цю інформацію, але за кількістю джерел, «чорний пантер» і триразовий оскаржний номінант мав дуже коротку романтику, якщо не одну нічну підставку в 1995 році, перш ніж Лев засохнув до вершини зірки Олімпу, завдяки «Ромео + Джульєт» і «Титанік». З радістю, що вони змогли залишатися друзями після цього, адже Лев часто відвідує вечірки з Наомі та В'ячеславом Дороніном та відвідує їх на яхті.

р.

У продовження теми коротких питань - Ріанна і Шия ЛаБеуф.

На літо 2007 р. ромби почали циркулювати, що Риганна і Шиа були знайомства після того, як вони фотографувалися разом в барі. Через 2 роки Шиа вирішив поділитися деталями і як вона вийшла, справа обмежувалася однією датою. За словами актора, Ріанна стала першим текстом його і, після короткого листування, вони погодилися зустрітися. Тим не менш, між ними немає, тому вони залишилися друзями. Звісно, щоб розповісти про свої любовні перемоги у світі без грама сором’язливості на сонці стала звичкою, якщо ви пам’ятаєте, як нещодавно Ші зазначили, що він мав справу з Меганом Фоксом під час зйомок «Трансформери». Меган підтвердив, що претензії. Добре, що визнання не вплинуло на зв'язок актриси з її тепер чоловіком, Брайан Остін-Зелений.

Ашлі Олсен і Ленс Армстронг.

990 Р

У 2007 році, коли актриса була 21 і 7-й тур де Франс переможець був 39, вони регулярно відмітили знайомства в Нью-Йорку за деякий час. Як ви бачите, нічого серйозного в майбутньому не вдалося.

Анна Пакін і Кіран Кулькін.

Зустрілися в 2005 році, грали разом у гру. На жаль, не відомо більше деталей.

р.

Бред Pete і Крістіна Applegate.

Все відбулося в 1988-89, коли Крістіна була вже національним секс-символом, завдяки своїй ролі, як Келлі Бунді в серіалі Одружена і з дітьми (Великобританія Букіна в російській версії), і Brad Pete все ще був зміст з епізодичною та вторинною ролями. Ось що Applegate сказав в інтерв'ю: Я був близько шестинадцяти років. Ми вішали з тієї ж групи людей і в одну точку подивилися на один одного з різними очима і вирішили перехрестити лінію «простого дружби». А актриса все ще шкодує про те, що вона пішла на Brad, а скоріше про те, як вони пішли на MTV Movie Awards разом, але Крістіна пішли додому з кимось іншим, залишаючи там Brad.

Янрі Джонс і Аштон Кутчер.

У період з 1998 по 2001 рр. Згідно з Джейнвері, Аштон був песимістичною про свою акторську кар'єру, і сказав, що вона не досягла успіху з ним (зваживши її акторський талант, який можна побачити сьогодні, Аштон мав причин сказати так), але ця дівчина була тільки мотивована довести Кутчер, що він був неправильним. На фото важко розпізнати сьогодні гарячу красу:

р.

Renee Zellweger і Jack White.

У парі зустрінеться набір «Цолд Гора» – Рене відіграло основну роль у фільмі, Джек (Grammy Award Winner та учасник рок-груп, таких як White Stripes, The Raconteurs and The Dead Weather) записано 5 пісень для саундтрека. музикант 6 років молодшого актора. Вони були разом протягом 1,5 років і зламали, це сказав, що музика приймала більшу частину білого часу.

Liv Tyler і Joaquin Phoenix.

З 1995 по 1998 рр. У той час вони вважалися однією з найкрасивіших пар у Голлівуді. Але, на жаль, їх історія надходить. Ось як Joaquin коментує:

Я вірю, що люди приходять до одного життя. І я знаю, що Liv і I, теж зустрілася з причиною - вона потрібна мені і я її зажадала. На деякий момент ми припинили розвиток один з одним, прогресуючи, тому ми прийняли рішення про переїзд на один спосіб, незважаючи на те, що все ще було любов між нами. Не одна брудна деталь я можу поділитися з вами. Я вдячний за час, який ми мали. Лев залишив Джоакен для свого майбутнього чоловіка і батька своєї дитини Ройстон Лангдон.

77616716