Шановні, бо ми вже говоримо про знаменитості та їх «підйомки», ми повинні спочатку витягнути погані приклади, щоб не бути такими, як люди, які займаються славою. Так, дуже поганий приклад людини, яка розбиває в плоский, але привертає увагу.
Сноокі ... ви можете виділити цілу главу в енциклопедії світу ... er ... spontaneity і все ще не достатньо ... Абсолютно ... слава до цього ... er, дівчина? Тітка? прийшло більше, ніж від бізнесу... як Париж Хілтон ... хоча вона має батькам з капустою. Патінсон не мріяв про скупчення, що це дефка. Так, Марілін Мансон на своєму фоні є тихим і скромним хлопчиком ... про макіяж і звички не миючи протягом місяця на всіх німих ... "Віт в ярсі" ... здається так називають цей американський "Дім - 2" з парою хлопців в штучних та страшних курчат, які крім "втомитися" або ... Я не знаю, як ...
В цілому... ви побачите людей на вулиці з гніздом на своїх головах, тонну шпаклівки на обличчі і тапочки на ногах... так... вона буде її імітаторами...
Так... за запитом коментарів... Snooki – це “тероїн” популярного MTV-шоу “Jersey Shore”... немає, я вже сказав, що ... в цілому, щоб зрозуміти, що потрібно дивитися 5 хвилин цього ... hmm ... добре, ви розумієте ;

р.

р.
Моє улюблене зелене взуття, як про них немає? ГГГГГГГ
Ось її книга (диво, що вона може бути написана).
І ось це, тільки в нормальному одязі і більш-менш пристойно фарбується:
3250Р. 3700Р.
Як ви зупинитесь з South Park? (практично схожий)

р.
Один з моїх улюблених відео є як кришка, так і макіяж: