Снуки

Шановні, бо ми вже говоримо про знаменитості та їх «підйомки», ми повинні спочатку витягнути погані приклади, щоб не бути такими, як люди, які займаються славою. Так, дуже поганий приклад людини, яка розбиває в плоский, але привертає увагу.

Сноокі ... ви можете виділити цілу главу в енциклопедії світу ... er ... spontaneity і все ще не достатньо ... Абсолютно ... слава до цього ... er, дівчина? Тітка? прийшло більше, ніж від бізнесу... як Париж Хілтон ... хоча вона має батькам з капустою. Патінсон не мріяв про скупчення, що це дефка. Так, Марілін Мансон на своєму фоні є тихим і скромним хлопчиком ... про макіяж і звички не миючи протягом місяця на всіх німих ... "Віт в ярсі" ... здається так називають цей американський "Дім - 2" з парою хлопців в штучних та страшних курчат, які крім "втомитися" або ... Я не знаю, як ...

В цілому... ви побачите людей на вулиці з гніздом на своїх головах, тонну шпаклівки на обличчі і тапочки на ногах... так... вона буде її імітаторами...

Так... за запитом коментарів... Snooki – це “тероїн” популярного MTV-шоу “Jersey Shore”... немає, я вже сказав, що ... в цілому, щоб зрозуміти, що потрібно дивитися 5 хвилин цього ... hmm ... добре, ви розумієте ;

р.

р.

Моє улюблене зелене взуття, як про них немає? ГГГГГГГ

Ось її книга (диво, що вона може бути написана).

І ось це, тільки в нормальному одязі і більш-менш пристойно фарбується:

3250Р. 3700Р.

Як ви зупинитесь з South Park? (практично схожий)

р.

Один з моїх улюблених відео є як кришка, так і макіяж: