Компроміс на зірках

Kate Middleton flirts з Девідом Бекхемом. Королівська сім'я танці Бажаєте побачити фотографії, які показують це? Бажаєте бачити фотографії Давида та Вікторії, забравши ім’я для новонародженого? Або як Brad і Angie продумано вибрати ще одну дитину? Або вас цікавить образ принцеси Діани, що дає нам середній палець?

Ви думаєте, що я маю фантазію? Я зробив. Але не мене. А фотограф-провокатор Алісон Джексон, робота якого маневрує на межі реальності та фантастики, а сама Алісон дефталі грає на сучасному популярному культі знаменитостей і особливому інтересу до їх інтимного життя. Вона фантазує і втілює в своїх фотографіях провокативних з'єднань, які багато хто уявляв, але ніколи не бачив. Королева Великобританії, шкода, туалет? Так, будь ласка!

Бажаєте бачити "надійну" те, що Кеннеді люблять Марілін Монро? Не проблема!

Alison Jackson зробить будь-який гідний килимок. Чому це робить? Ймовірно, для того, щоб всім зрозуміти, що в епоху високих технологій і сприйняття інформації через зображення, це надзвичайно рідко довірити фотографії з Інтернету. «Не вірити все, що ви бачите, - сказав Джексон.

Законодавчі ворота – Президент корпорації Майкрософт не заперечує продукцію безпосереднього конкурента Apple

Brit 'burns' жир в тренажерному залі

р.

Джек Ніколсон, Роберт Деніро і Чарлі Sheen весело з дівчинки

р.

Як Паризький закочував термін

Продемонстровано секрет чудового волосся Озій Осборн!

Ось і секрет Тома Круїзи. Тепер ми знаємо, що робить його більш високим.

На цій фото знову Cruz і його дружина Katie Holmes. Том, як вірний вчений лікар, навчає дітей наука для дітей

Мадонна має свою релігію, Капбала. Співак живе особливим законам цієї культури. І навіть вода її особлива.

Майкл Джексон грати з дитиною

12899 р.

Ці ігри будуть більш серйозні. Джордж В. Буш і Його Розум Ігри

Джек Ніколсон не повинен бути сердитися.

р.

Давид і Вікторія обирають ім'я для своєї дочки.

Ще одна родина кар'єрів. На вибір майбутньої дитини.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

Ж. Ло має багато, щоб доглядати за собою.

Що потрібно ставити

- відео

І Mick Jagger, він виходить, є дуже домашнього чоловіка.

Останнім часом улюблена тема Алісона стала подіями в королівській родині. Вона мала багато фото на тему.

Вітання Гарріа на Катті та Вільямі

З повагою, Кожен танець!

Kate і David Beckham танцюють повільний танець

Тим не менш, брудний Гаррі весело з одним з наречених.

Король і королева

Вільям допомагає батьковому мити свій автомобіль

Зараз Alison є настільки успішним і популярним, що вона влаштовує виставки з її псевдо-компромісією на зірках, які грають ретельно відібраними подвійними. Alison's on the TV show, вона в пресі. Ну, в певній мірі, це, ймовірно, індикатор успіху своєї діяльності. Що про роботу? Я думаю, що це смішно. Як побачити фотографічний мультфільм зірок. Іноді вони дуже гіперболічні. І я дуже люблю ефект, що фотограф ніколи не забуває – ефект пекти. Я завжди хочу вірити в ці фотографії.

Фото: alisonjackson.com