Що і скільки вони купують?

Деякі любителі готові купити навіть найдрібніші і незначні речі - головне, що вона належить до ідолу, тоді як вони готові дати казкові суми грошей, щоб стати власниками щось схоже. Особисто я не дуже розумію таких людей - добре, розкажіть мені, чому їм потрібна незаймана цукерка ідола? Чому туалет? Я згоден, що ви можете купити щось серйозне, значуще, що буде безпосередньо пов'язане з людиною, але, безумовно, не цукерки, які мій улюблений рос або туалет, на якому він сідає. Тому я раджу бачити, що і скільки шанувальників і цінителів арт-купе на аукціоні:

Найвідоміша сукня Марилін Монро з семиріччю Desire продається за $4.6 млн.

Габаритний зображення

І плаття, в якому вона sang "Happy Birthday Mr. President" пішов під молоток за $1,267,500 (!!!) Я хочу, щоб хтось придбав мене мільйон-дельлар плаття.

На аукціоні було продано понад 90 тис. дол., у яких були записані цифри знаменитостей, таких як Sinatra, Генрі Фонда та інші.

На аукціоні Christie продано Pele черевики, в яких він забив тисячі голів і оригінальний його контракт з Бразильським клубом Сантос

У серці Дієго Марадона продано 25 тис. євро

За $ 234,000 Lennon продав шкіряний намисто з жилетами, який він вважається його амулетом.

Чорний, з бісеру латунь від Dolce & Gabbana, в якому Мадонна виступала на 1993 турі, вирушила під молоток на 23 тис. дол. США (платно оплачується більше за це)

У 2006 році на благодійному аукціоні було продано боксні штани Віталій Кличко (до 12 600 доларів)

На аукціоні Крісті продано знаменитий ворг Warhol (для $ 10 800), який він став в 80-ті

На одному аукціоні були 11 молочних і мілярних зубів Джека Ніколсона. Коли він дізнався про це, він отримав дуже сердитися і заподіяти їх, щоб покластися на аукціон, але вони все ще продаються за $ 10,000.

97977575

Kate Winslet один раз пофарбував його алетак і продається на аукціоні за $ 2000

Bryan Adams колись забули шкарпетки в гардеробній кімнаті, які були поставлені на eBay, де вони були придбані одними з вентиляторів за $ 1,100 (і шкарпетки не змивалися).

, Україна

За $175, вентилятори придбали порожній шампунь пляшки, що використовується Курт-Кобайн.

, Україна

На eBay за $ 250, але це не було продано, оскільки вона може мати ДНК Archie на ньому і правила сайту для заборонення продажу частини тіла.

Чорна і червона шкіряна куртка Michael Jackson, яка з'явилася в відео для пісні «Трилер», продається на аукціоні за $ 1,8 млн

(Рівне)

Сережки, зношені Kate Winslet в Titanic продаються за $ 25,000

Габаритний зображення

Одна з суконь Audrey Hepburn продається за $ 56,250

Одна з рукавичок Michael Jackson продається за $ 330,000

За $119 000 було продано 8-сантиметровий замок волосся вбитий Че Гувара

3610Р. 4200Р.

Замок Justin Bieber продано на eBay за $ 40 000. Прийшов до благодійного фонду.

8887788 кв.м.

Че Guevara's hair, звичайно, веде, але це сором'язлива, що пасма волосся Elvis Presley було продано тільки $15,000.

Унітаз, який колись стояв в будинку Івана Ленона, продається майже $15,000.

Шарлі Чаплін підписний горщик продано за $110,000

30-річні скибочки принцеси Діани та князя Чарльза весільний торт продано за $290.