Зірки і модсти

Побачимо в неї ... на дуже кореневих, які абсолютно необхідні для нас, щоб мати радикально правильний вигляд світу і ситуацію в цілому. Хто серед нас може похвалитися скромністю? Я думаю, що більшість ; Немає, ми не сумніваємось, що фотографії з вкрадених ноутбуків і випадкових просторів в публічному режимі... так, це все абсолютно випадково. Але іноді я дива... це занадто багато? Як і зірка є величезною відповідальністю, тому що ви встановили приклад для інших.

Говорячи про приклади... Давайте розглянемо як шаблонний скромний і розумний Katie Ціна.

Її перший наряд: червона сукня, в якій її ... hmm... bust... видається ще сильніше і навіть bustier (злоякі сміється за сценаріями).

Р

411586

Як ви можете бачити з фотографій, зірка мала трохи занадто багато вечора (або вона здається мені вже), що підтверджується безтурботним відображенням нижню білизну ... але ... це не для нас, щоб судити бідну дівчину ... Зареєструватися

У захисті чорної сукні я хотів би сказати, що я теж сподобалося її, хоча ... так як ця дівчина виповнила 30, вона буде варто покрити її ікра ... Тим не менш, вона має дві дітей вдома.

Ні, не чіпляючись до Katie, тому що Крістіна Агуїлра також відрізняє себе її декольте. Хоча це просто зрозумілий (який не хоче швидко показати нові речі).

Нові зірки теж відрізнялися на своїй голові... хоча ні, це не нові. Rihanna, здається, вирощена і просто перестала бути сором'язливою. В цілому... показати, що є щось, і місце дії пляж... Фото для чоловічої аудиторії.

Леді Gaga ... Давайте обмежувати себе її, тому що ніхто не буде стрибати над цим баром. У шокуванні Гага буде перевершувати лише поширенням журналу Playboy, тому відпочинок не має шансів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або можливо, я просто забули про це ... (якщо ви знаєте).

Ви знаєте, що? Я люблю Фергі! Подивіться, як милий вона в цій жовтій сукні, всі блискучі і світяться з радістю і радості. Чи не так, як ми любимо зірку? Найкрасивіші, красиві та ще... Так, зірка повинна бути такою, що і Fergie тут не є еталоном, але лише прикладом. Ні?

631967