Adriana Lima макіяж

Charming Бразильський супермодель Adriana Lima неодноразово був викликаний найкрасивішою жінкою на планеті, тому що її яскраві і привабливі риси обличчя, а також розум-обдушення фігури, дуже важко пропустити. За словами Forbes, 30-річний Адріана знаходиться на четвертому місці в рейтингу найвищих платних моделей світу, навіть після того, як вона породжувала свою першу дочку Валентини і одружилася. Я завжди думав, що особисте життя було просто перешкодою для моделей, але як це виходить, це не було. Бразильська модель з параметрами ближнього проникнення (86x58x90), яка є африканським, рідним американським і швейцарським походженням, знеболюючи всі міфи, які дуже важко відновити після пологів. Ліма повернулася до своєї колишньої форми досить швидко, але мені здається, що з народженням дочки вона все одно змінила дещо зовні, а не для кращого. Я зауважив одну цікава деталь – виходить, що Адріана на вершині своєї кар’єри зустрілася американська співачка Lenny Kravitz. Я не знаю, і це дуже несподівано для мене.

Adriana Lima макіяж

Але сьогодні ми не будемо говорити про романи Adriana Lima, які стверджують, що перед віком 27 років вона була невинною і чистою, але про її зовнішні дані. Adriana обличчя і її макіяж на вашому суді.

1,1 км Адже краса страшна сила. Я б не сказати, що риси обличчя Ліма є правою, але вона має досить цікаве обличчя. Я сказав, що це виразно. Макіяж підкреслює всі переваги Adriana - шикарні сіро-зелені очі, чуттєві губи і окреслені жекбони.

Adriana Lima макіяж доб.

2,2 км Я не люблю волосся Lima, тому що вона має гарне обличчя. А макіяж також не "ах": він зробив очі Адріана невеликими і вузькими, а губи занадто сливи (для таких крихітних очей).

Adriana Lima макіяж

3. У Деякі люди старі чорні, але це не стосується Adriana Lima. Вона дуже гарна з її темним волоссям, і макіяж зробив її зовнішній вигляд, як vamp.

Adriana Lima макіяж

4. У Світле зображення. Я дуже люблю, коли дівчата з дійсно хорошим зовнішнім виглядом використовують мінімум косметики, тому що шкіра не погіршується, і яскравий секс виглядає свіжим і красивим. Очевидно, Adriana є дійсно любляча і турботлива мама, просто дивитися на кулон навколо її шиї. Підвіска з ім'ям "Вальтентин" і ікона завжди супроводжувала Адріана, оскільки вона мала дочку.

Adriana Lima макіяж р.

5. Умань Неймовірно красиве волосся! Макіяж і зображення в загальному заліку номер 1 варіант. Я дуже сподобалося макіяж, хоча це навіть не про нього, а також привертала увагу стилю Адріана. Зверніть увагу, що кулон і іконка все ще на грудях Ліми.

Adriana Lima макіяж

6. Жнівень Зображення Клеопатра не був особливо успішним Адріаном. В основному я думаю, що це все про макіяж. Я мав зробити макіяж трохи яскравішим і більш контрастним.

Adriana Lima макіяж

7. Про нас Я, добре, це клапт. Волосся дуже неуспішне, і макіяж не відстає позаду. Здавалося мені, що в цій картині жіноча Adriana є трохи masculine.

Adriana Lima макіяж р.

8. У Яка велика вісь! Все інше знайоме з шоу VS - солодкий і солодкий макіяж і рожевий всюди.

Adriana Lima макіяж

9. Навігація Я знову захоплюю волосся Адріана - як добре це! Навіть adriana не catch мені подібно її волосся. На фото нижче дуже незручно.

Adriana Lima макіяж

10. В цілому макіяж є більш дивним, як якщо Адріана нанесла його себе, і не професійний художник макіяжу. Але одне, щоб відзначити, що червоний ідеально підходить для цього бразильського. Я хотів би побачити частіше «неон» Адріани та червоною помадою.

Adriana Lima макіяж

11. Зображення дуже проста і без претензій до досконалості. макіяж красива, але волосся є проблемою.

Adriana Lima макіяж

12. Нехай Adriana не має стандартної Голлівудської посмішки (неправильний Bluetooth), але вона посміхається з повагою і сяйво, і це, як ви знаєте, що хабарить найбільш. Я не здивував, що Ліма має стільки прихильників, адже вона дійсно енергійно сильною (Я сподіваюся, що ви розумієте, що я розмовляю про).

Adriana Lima макіяж

13.00 р. Приголомшливий макіяж в золотистих тонах є те, що Адріана потребує. На додаток до волосся вона має дуже красиві нігті.

Adriana Lima макіяж

14. Тут Адріана не схожа на себе, але образ чудовий! Це трохи схожий на танцюриста (якщо ви коли-небудь чули про одного).

Adriana Lima макіяж

15.00 р. Swollen, бідна річ... Здається, як Ліма була трохи похилого бджільництва. Я не схожий на макіяж, і колір волосся просто не заплутаний в будь-яку хвіртку.

Adriana Lima макіяж

16.00 р. Ось як я завжди уявляв Адріана. Чистий бразильський краса. Я люблю макіяж і колір волосся (хоча я думаю, що це темніше). Тексти пісень, а це означає: Я збираюся до пляжу завтра і я хочу той же танець.

Adriana Lima макіяж Р

17.00 р. У деяких фотографіях Адріана дуже схожа на Megan Fox (але Фокс більше як Lima, так як Megan був відомий трохи пізніше). Ви знайдете будь-які схожості (або як і раніше думаєте, Адріана, як Ірина Шайк)?

9355829

18 років Adriana likes для crook і вона does він смішний. Сині тіні відмінно підійдуть моделі.

Adriana Lima макіяж

19.00 р. Волосся страшні (для мене особисто), але макіяж приємний - "світло" і "airy" (тільки кефір). Мені подобається.

19 990 Р