Adriana Lima макіяж

Charming Бразильський супермодель Adriana Lima неодноразово був викликаний найкрасивішою жінкою на планеті, тому що її яскраві і привабливі риси обличчя, а також розум-обдушення фігури, дуже важко пропустити. За словами Forbes, 30-річний Адріана знаходиться на четвертому місці в рейтингу найвищих платних моделей світу, навіть після того, як вона породжувала свою першу дочку Валентини і одружилася. Я завжди думав, що особисте життя було просто перешкодою для моделей, але як це виходить, це не було. Бразильська модель з параметрами ближнього проникнення (86x58x90), яка є африканським, рідним американським і швейцарським походженням, знеболюючи всі міфи, які дуже важко відновити після пологів. Ліма повернулася до своєї колишньої форми досить швидко, але мені здається, що з народженням дочки вона все одно змінила дещо зовні, а не для кращого. Я зауважив одну цікава деталь – виходить, що Адріана на вершині своєї кар’єри зустрілася американська співачка Lenny Kravitz. Я не знаю, і це дуже несподівано для мене.

Але сьогодні ми не будемо говорити про романи Adriana Lima, які стверджують, що перед віком 27 років вона була невинною і чистою, але про її зовнішні дані. Adriana обличчя і її макіяж на вашому суді.

1,1 км Адже краса страшна сила. Я б не сказати, що риси обличчя Ліма є правою, але вона має досить цікаве обличчя. Я сказав, що це виразно. Макіяж підкреслює всі переваги Adriana - шикарні сіро-зелені очі, чуттєві губи і окреслені жекбони.

доб.

2,2 км Я не люблю волосся Lima, тому що вона має гарне обличчя. А макіяж також не "ах": він зробив очі Адріана невеликими і вузькими, а губи занадто сливи (для таких крихітних очей).

3. У Деякі люди старі чорні, але це не стосується Adriana Lima. Вона дуже гарна з її темним волоссям, і макіяж зробив її зовнішній вигляд, як vamp.

4. У Світле зображення. Я дуже люблю, коли дівчата з дійсно хорошим зовнішнім виглядом використовують мінімум косметики, тому що шкіра не погіршується, і яскравий секс виглядає свіжим і красивим. Очевидно, Adriana є дійсно любляча і турботлива мама, просто дивитися на кулон навколо її шиї. Підвіска з ім'ям "Вальтентин" і ікона завжди супроводжувала Адріана, оскільки вона мала дочку.

р.

5. Умань Неймовірно красиве волосся! Макіяж і зображення в загальному заліку номер 1 варіант. Я дуже сподобалося макіяж, хоча це навіть не про нього, а також привертала увагу стилю Адріана. Зверніть увагу, що кулон і іконка все ще на грудях Ліми.

6. Жнівень Зображення Клеопатра не був особливо успішним Адріаном. В основному я думаю, що це все про макіяж. Я мав зробити макіяж трохи яскравішим і більш контрастним.

7. Про нас Я, добре, це клапт. Волосся дуже неуспішне, і макіяж не відстає позаду. Здавалося мені, що в цій картині жіноча Adriana є трохи masculine.

р.

8. У Яка велика вісь! Все інше знайоме з шоу VS - солодкий і солодкий макіяж і рожевий всюди.

9. Навігація Я знову захоплюю волосся Адріана - як добре це! Навіть adriana не catch мені подібно її волосся. На фото нижче дуже незручно.

10. В цілому макіяж є більш дивним, як якщо Адріана нанесла його себе, і не професійний художник макіяжу. Але одне, щоб відзначити, що червоний ідеально підходить для цього бразильського. Я хотів би побачити частіше «неон» Адріани та червоною помадою.

11. Зображення дуже проста і без претензій до досконалості. макіяж красива, але волосся є проблемою.

12. Нехай Adriana не має стандартної Голлівудської посмішки (неправильний Bluetooth), але вона посміхається з повагою і сяйво, і це, як ви знаєте, що хабарить найбільш. Я не здивував, що Ліма має стільки прихильників, адже вона дійсно енергійно сильною (Я сподіваюся, що ви розумієте, що я розмовляю про).

13.00 р. Приголомшливий макіяж в золотистих тонах є те, що Адріана потребує. На додаток до волосся вона має дуже красиві нігті.

14. Тут Адріана не схожа на себе, але образ чудовий! Це трохи схожий на танцюриста (якщо ви коли-небудь чули про одного).

15.00 р. Swollen, бідна річ... Здається, як Ліма була трохи похилого бджільництва. Я не схожий на макіяж, і колір волосся просто не заплутаний в будь-яку хвіртку.

16.00 р. Ось як я завжди уявляв Адріана. Чистий бразильський краса. Я люблю макіяж і колір волосся (хоча я думаю, що це темніше). Тексти пісень, а це означає: Я збираюся до пляжу завтра і я хочу той же танець.

Р

17.00 р. У деяких фотографіях Адріана дуже схожа на Megan Fox (але Фокс більше як Lima, так як Megan був відомий трохи пізніше). Ви знайдете будь-які схожості (або як і раніше думаєте, Адріана, як Ірина Шайк)?

9355829

18 років Adriana likes для crook і вона does він смішний. Сині тіні відмінно підійдуть моделі.

19.00 р. Волосся страшні (для мене особисто), але макіяж приємний - "світло" і "airy" (тільки кефір). Мені подобається.

19 990 Р