Юрій Гримов

Повернувшись в дев'ять, радянські громадяни не знали, яка реклама була. Єдиний слоган, який існував в той час був "Флі Аеофлот!", що супроводжується нудними фотографіями. І раптом на ТВ-екранах є цікава стильна реклама, не поступається рівні західних стандартів.

Автор незабутніх відео був Юрієм Гримовим.

Він був введений в цей бізнес за допомогою шансів. По суті, майбутній засновник рекламного мистецтва в Росії збирався йти за кордоном. А потім він отримав пропозицію від Володимира Жечкова, щоб знімати відео для рекламного агентства Прем'єр СВ. Гримов не відмовляється.
Реклама в Росії - це абсолютно неймовірна, непристойна перспектива і диких грошей. Я думав, що я завжди маю час йти в Америку, і я погодився, Юрій згадав в інтерв'ю з доповідниками.

Але це не заважати, що талановита людина, талановита у всьому світі. Після роботи в рекламі з'явилася зйомки відео таких популярних митців, як Валерія Леонтьєва, Алла Пугачєва, Алсу.

У середині 90-х років Грімов несподівано «втомився» з клипартом і переключив свою увагу на поле кінотеатру. Його режисерський дебют був коротким фільмом «Основи». Про це заявив повнометражний фільм «Му-му», який отримав декілька престижних нагород.
(доб. 3)

Серед найбільш значущих кінематографічних творів Гримова є «Кольлектор», «Какоцький випадок», «Алєїн», «На дотик», «Рік Білого Слона».

Він спробував свою руку і руку на театрі. Його активи включають виступи «Далі», «Нірвана», виробництво опери «Римський-Корсаков».
У 1996 році майстер відкрив власну студію кіно, телебачення і реклами.

Він також відомий як талановитий фотограф. Не лише у мистецькому житті Москви, але й у Німеччині.
Р

9544857

Тепер Юрій не хоче знімати кліпи «посадка». Це те, що він викликає молодого покоління співаків, які не можуть нічого робити. За його словами, він не цікавий для нього, «Хлопець виріс. й
р.

В даний час майстер працює над створенням власного телевізійного каналу в Інтернеті, слоганом якого буде «Бати реалістичним, хочеться неможливого!».
516993

р.

Зміст майбутнього проекту, присвячений культурі, буде відрізнятися від змісту телеканалу «Культура». У своєму персональному блозі директор скаржав про відсутність професійного персоналу та запрошених читачів стати майбутніми співавторами.