Війна

У 2011 році кожен зданий божевільним, адже кіноіндустрія стала модним знімати безкінечні плівкові адаптації комів. Слава великих режисерів не дає відпочинку. Зосередьте увагу на найбільш очікуваних прем’єрах цього року. Відлік в зворотному порядку.

Зелений ліхтар.

фрази з серії «Я Зелений ліхтар – Я не боятися нічого» дратівливі по всій плівці. Дія тьмя, діалог безглуздий і дуже приступний. Отримувачам, які звершили всю цю божевільність, повинні бути надані бонуси у вигляді подарунків для медіакрів. З бюджетом 150 мільйонів доларів, щоб підвищити лише 140 мільйонів доларів, ви просто повинні керувати. Але, зауважити, що творці не дискуровані і знімають другу частину. Ймовірно сподіватися на смерть.

"Шеферд"

Більше не було зроблено в останні роки. Церква не вірить в вампіри. Вампіри самі виглядають дуже сумними - не страшні краплі, але непристойні - це обов'язково. В цілому я думаю, що без ручних Hicks, грали Cam Gigande, фільм буде абсолютно нульовим. На жаль, було багато людей, таких як мене, і з бюджетом $60 млн, фільм розводять $77 млн.

р.

доб. 4

Зелений горнець.

Зелений зараз моди, я думаю. Наступний супергеро в рядку тут. Однак деякі відгуки занадто протилежні. Але, мабуть, тільки шанувальники комічних книг, таких як цей фільм, всі інші смертники, якось непровокують. Але, на відміну від свого «зеленого» брата, він зібрав фільм $228 млн з бюджетом 120 млн. дол. США.

Тор.

Немає ділянки. Пункт прозорий від початку. Це майже два години. Чому? Чому? Хто? Що таке Ентоні Хопкінс? Але фільм закріпив рекорд $445 млн з бюджетом $150 млн.

р.

"Captain America"

Найочікуваніший анімаційний фільм Прем'єра в Росії 28 липня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви дивитеся на своїх попередників, краще не шукати. Але ми побачимо. Бюджет фільму становить 140 млн. дол.