Дом-2

Для більш ніж 7 років популярний російський телевізійний проект «Дом-2» пройшов, і ви не вірите, що ви не будете закрити його. Учасниці зміняться, і слоган “будувати свою любов”! «Скандали, інтриги, розслідування» – це те, як викликати «Дім-2», де життя проходить курс, і для всіх учасників телевізійного проекту не тільки спосіб зробити себе щасливим і любим, але і хорошим способом заробити гроші. В середньому учасники «House-2» отримують від 30 000 до 300 000 рублів, тому ніхто не має намір залишити там. «Для безкоштовного і оцтового солодкого...» як кажуть. Крім того, стилісти працюють на учасників, і абсолютно безкоштовно. На сильних екранах кожен хоче виглядати як зірки, тому учасники працюють на собі.

91

Шукаю тебе, як Дурдом-2 Ви погоджуєтесь змінити свій зовнішній вигляд і заробити гроші, але оплачуєте за нього постійно “сюрвейлінг” своє особисте життя? Хто навіть підніме дітей на проекті, це неспроможність. Не обмежуйтеся бодістю людей, я дивився на те, як ви можете показати своє життя. Отже, подивіться на хороші і погані трансформації «зірок» будинку-2.

Еріка Кішева

Узгоджуючи проект, дівчина заявила, що вона була трансгендером (тобто, як тільки Еріка не була дівчина взагалі, але хлопчика), але не єдина юнака приділила увагу цьому. Все сподобалося її точно для її жіночності, так як є не так багато дійсно хороші господині і сексуальні дівчата з великим малюнком на телевізійному проекті.

Ксенія Бородіна

В рамках проекту «House-2» значно скоротилися. Чи впливає телеведучість останнім розлученням або наслідками клубного способу життя – я не знаю. Але той факт, що Xenia змінилося, напевно. Однак, останнім часом з тонкістю вона якось перестарає (на малюнку стала як хлопчика).

Інна Воловичева

Ще одна втрачена вага – учасник журналіста «House-2» Інни Воловичева. Неймовірно сиділи на дієті і результат не був довгий. Вона зуміла писати кілька книг на цій темі, хоча це іноземець, що це не дієта взагалі, але успішна ліпосакція.

р.

Надія Єрмакова

Надія з орла стала більш «гламурним», але в появі вона була страшною, і залишалася (ІМХ).

Daria Pynzar (чорний)

Даша прибув до телевізійного проекту у віці 22 років, як вона повідомила, була незаймана. Вже кілька років Даша одружився і подарує дитині з дня до дня. Зовні вона практично не змінила, тільки закачувала губи гіалуроновою кислотою.

р.

Жанна Алібаєва

Один з фіксаторів телевізійного шоу. Вона зустрілася з Венцеславом Венгриновським, але згодом зламала з ним, і вона відразу ж була проголошена на голосі. Тепер Жанна повертається на проект, щоб "збагатити її любов".

р.

Наталя Варвіна

"Дебтор" на телепроекті "Дом-2". Не знаю, але про це, але не знайшов її любов. Наташа майже 30 років, але вона не має любові або дітей.

Микита Кузнецов

Поки на "Дім-2" Нікіта виросла, але що це - він одружився. Його вибір впав на Неллі Єрмолаєва, який ви побачите нижче. Тепер юна сім'я хоче мати дитину і, звичайно, підняти його на улюблений телевізійний проект.

, Україна

Рустам Калганов (Сонце)

Після того, як він був головним інтригуаром на телепроекті, але після того, як він вийшов, він почав самостійно показати на каналі «Дома-2» Степан Менщиков. Рустам вважається особою нетрадиційної спрямованості, але він одружився, хоча не було інформації про дружину після весілля.

Євген Феофілактова

Головна "Сільконова жінка" на телепроекті. Вона отримала її груди, татуювала її брови і накачати її губи. Ви можете побачити, що сталося і що відбулося...

Рімма Пенджиєва

Хлопець-бабаба. На телепроекті Рімма, схильна до повноти, стала схожою на надувну повітряну куля і перестала дотримуватися себе.

Вікторія Карасьєва

Tori (Ім'я цієї жінки) знайшов свою любов, одружився і постраждав гортані травми, поїсти морепродукти в ресторані, яка містила цілу оболонку. Операція була успішною, але наслідки були розгорнуті - Вікторія перетворилася з пишного життя дівчини в щось незрівняне.

Неллі Єрмолаєва

Так само, як Rimma Penjieva, Nelly вирішили не турбуватися про зайву вагу. Щодо того, як я знаю, учасники дадуть n-у кількість їжі, і вони купують все, що вони хочуть.

Венсслав Венгрянов

Круглий будинок Венз прийшов до телевізійного проекту, щоб побудувати любов, але виявилося, що нервозність цього юнака не всі права. Кілька сміливих дівчат домовилися зустрітися з цим дивом, але не змогли витримати постійний образ від Wenceslaus. Тепер Wenz знайшов любов і планує весілля, але наречена нещастя, що Wenz голий як falcon.

Ольга Бузова

Перепідготовка від учасника до провідної Ольги «збивати зірку» і почала розглядати інші практично нічого. Вартість одягу змінюється, але не існує смаку. Ведучий вже 25, але ще не планує сім’ї і дітей. Він шукав олігархів, які я не думаю, що це буде закохатися.

р.

Ольга Агибалова

Це набагато краще. Вона змінилася з брюнетка в блондинка.

Маргарита Агибалова

20-річний Маргарита вже був одружений, розлучився і мав дитину. Чи не вона занадто рано для неї бути дівчиною? Вона приніс свою маму до телевізійного проекту, який знищив її сім'ю і тепер живе веселе життя дочки, постійно втрачаючи в її стосунки.