Лука Бресель

Молодий і талановитий, багатий і відомий (диво, що банальство я сказав). Це де Blake Lively належить. Чарівна блондинка вже привели до себе більше одного дизайнера. Хто може протистояти їй доброго посмішки і золотистих локонів? З`ясуйте, хто це молодий покоївка, і з того, що лісова вона прийшла.

Ось файл.

Його ім'я - Blake Christina Lively.
Дата народження: 25 серпня 1987 р.
Місце народження: Тарзана, Каліфорнія. (Tarzana є фактично частиною Лос-Анджелеса в Долині Сан Фернандо.) Так вона не сільська дівчина.
Висота: 178 см.
Колір очей: зелений.
Улюблений фільм: Очікується Guffman (що не має сенсу?)
Улюблена страва: кекси з порошком (його, не дієти) і солодощі від Peterbrooke Chocolatier.
Домашні тварини: локшина (малтіпу) названа Пенні (поор Беглі ... боляче, я думаю).

, Україна

Blake не випадково потрапив у шоу-бізнес. Вона виросла в безпосередній близькості від кінотеатру. Його батько є актором і режисером, і матір її є талантом. Blake має два брати і дві сестри. У великій сім'ї важко стати самогубцем. Ось чому вона посмішка така?

Красивий Блейк вже був зіркою в школі: вона була вболівальником, президентом класу і навіть в хору. Вона любить приготування їжі і приймає кулінарні уроки, де можна. Я пам'ятаю один раз, вона була на шоу Мартха Стюарта, а потім її кулінарні ми дивилися мене.

Молоді Дівчата Життєво зробив свій фільм дебют у віці від 10 років, починаючи з фільму Sandman. Ще кілька фільмів, в тому числі «Маскат Джинси», але популярність краси приніс серію «Дівчата».

Ще одна «королева» в рекламі. І не просто в рекламних оголошеннях, але в політичному відео за підтримки Барака Обама. В житті добре.

До речі, до 2009 року можна віднести чергове досягнення. Саме тоді вона стала наймолодшою дівчиною, яка коли-небудь з'явилася на чохлі американського Vogue. Здавалося б, Анни Вінтур Блакинський символ зумів на гачок.

З зростаючою популярністю кінозірки, її моделювання кар'єри також пішли. Блейк вдалося рекламувати найбільш бажані жіночі сумки від Chanel, flaunt в різних взуттях від Christian Louboutin. Вона нещодавно стала шумом Stella McCartney. Чи не є уві сні будь-якої професійної моделі?

Особисте життя Блаки дуже добре. Довгий і обговорював романтика з Пеном Беглі плавно вплине на ще більше обговорення романтики з Леонардо DiCyprio. До речі, це з'єднання довге покривало темряву. Може бути Blake був переважаний, коли вона мріяла про дитину? Blake колись сказав в інтерв'ю, що вона мріяла про марріринга Лео як дитина. Я сподіваюся, що там, де він йде.

р.

Р

Blake Lively є дуже неоднозначною людиною. Хтось говорить, що вона має талант, як Megan Fox (який означає, що ми всі знаємо). Хтось вважає, що вона не означить бути обличчям Chanel. Хтось божевільний любить свою доброту і ентузіазму, і хтось - довгі ноги.
Ви знаєте, що я люблю цю дівчину, яка знає, як бути як непристойною щасливою дівчиною і жирною красою. Вона має велике майбутнє, тому що такі люди рідко зустрічаються в Голлівуді.

2057860

р.