Гіовна Антонеллі і її життя після Clone

Чарівна бразильська Giovanna Antonelli, пам'ятається багатьма за свою роль в серіалі «Клон», незмінно пов'язана з східною красою Jadi, хоча в житті Giovanna далеко від цього образу, який колись викликали мене бурю емоцій. З моменту показу на екранах телевізорів понад 30 країн, не більше ніж 10 років. Під час цього часу всі змінилися, але ті приємні моменти від перегляду «Клон» (не думаю, що «серійний список», просто цей бразильський серіал дійсно запам'ятовується мене) ще живі. Я дивився близько 3 Бразильських ТВ-шоу і Клон є кращими з них. Я емпатизував героїнею Ґіванни Антонеллі з початку кінця і був дуже щасливим, що в кінці серії (як завжди) прийшов щасливим. Я дивився, як акторка, яка грала Яді, змінилася протягом останніх 10 років і що сталося в її житті.

У 2001 році на телесеріалі «Клоно». 25-річна акторка не могла б уявити, що вона повинна мати такий образний успіх, і ця роль буде перетворюватися в життя навколо.

Р

р.

376174

За роль Яді актриса дізналася кілька фраз в арабській і навіть навчалася танцювати живіт танцювати.

Але головна несподіванка чекала Ґіовуна після зйомок, коли на екрані з’явилася любов актора Муріло Бенікіо. В житті, жив у цивільному шлюбі протягом 3 років, і народився син П'єтро Беніко. Далі вони входили способи.

р.

Найкрасивіші Giovanna Antonelli досить багато з любов'ю з'єднаннями з чоловіками: вона була одружена двічі (до Ricardo Medina і Роберто Локасіо), зустрілася з Муріло Бенікіо, Артур Фернандесом і, нарешті, Леонардо Нугайра, з якого вона народила два близнюки - Антонія і Софія. Зараз Джиовна живе з батьком своїх дочок, бачить колишнього коханця Муріло Бенікіо (вони намагаються підтримувати стосунки для сина) і зірвати в серіалі.

р.

Р.

р.

На даний момент Giovanna 35 років і вона все ще затребувана в домашніх умовах.

193572р.

р.

711694

р.