Чи є вони? Це питання, яке хвилює шанувальників «найбільш красиву зірку» за умови, що ці вентилятори навіть трохи стежать жовтим пресом, оскільки вона стала її найбільшою розмовою про новини на початку липня.
«Дів вони одружилися або вони збираються одружитися або що?» - це те, що читачі табличок просять себе, перед тим, як очі спалахують різноманітні замкнені заголовки від «Ті встановити дату» до «Трет був виконаний...» Отже, американський журнал InTouch стверджує, що весілля відбудеться і іменується дата – 23 вересня. Журнал US Weekly підтверджує цю інформацію, і в Touch Weekly додає, що Джолі буде носити плаття L'Wren Scott. І інші поважні видання стверджують, що весілля вже відбулося, на берегах Індійського океану і задружили пара духовного ментора 84-річного Рама Ляль Сіян. Що це правда невідомо.
р.
Анджеліна і Бретт вже одружився в 2008 році - потім це весілля виявилося грандіозним шамбою, тому що, незважаючи на оголошену дату весілля і місце, ніхто не запросив всіх бажаючих відвідати, не покаже і не по-справжньому маррі - і прес тільки пішов на місце в вагу, і був дуже відхилений. Хто починав качок цього разу, я дива?
Звісно, Angie і Pitt зроблять красиву пару. Білий йде в Анджеліну, чорний йде на її життя партнера, кільця з Кар'єра вже були придбані, і діти, відповідно до Бред Пітт, завжди запитайте, коли їх мама і тато нарешті одружилися?
1270516
Для мене жіноча половина завжди була цікавіше. Її краса і стиль, який є важливою моделлю для багатьох жінок, безумовно, більш привабливим для мене, ніж чоловічий силу Brad. І я не знаю, якщо я хочу, щоб вони одружилися? Я дуже щасливий для сім'ї, але це дивно, що її образ, як мати назавжди і нічого не змінить.
р.
р.
Тим не менш, Бретт не добре виглядає поруч з Джолі, особливо пізно. Я просто дивлюся, якщо це сталося, то це людина здивує кохану з бородою і свинцем?
Питання залишається, якщо це було б. Вже десь в селі в Індії або Камбоджі на узбережжі Індіанського океану, або, як заявка на вкладки, у Франції, в Прованс?
Ця маленька затишна каплиця Миравильської виноробні стоїть посеред парку. Ми знайшли це на поїздці до Франції і вирішили це було ідеальне місце для нашого весілля.
І станеться обіцянка «Джонни Депп і Ванесса Парадіс, Боно, Гвен Стефані з чоловіком, Міком Джемдом» або буде зіркою пара зникне з усіх, щоб поділитися моментом тільки один з одним?
І якщо це качка, що це сталося? Чи не з тим, що останній фільм Пітта був дуже холодно отриманий громадськими та критиками, а останні два фільми «Сальт» та «Турист» привітали слухачами без звичного величезного ентузіазму? І не те, що Angie планує другий Сіль і новий фільм під власним напрямком? Що таке кришталево: якщо ці хлопці одружилися, вони будуть носити ім'я Jolie-Pitt, як і їх діти.
Р
У Франції минулого тижня побував Анджеліна і Бред. романтична дата, щоб говорити. Так, можливо, фантазія журналістів не лягає до них.