Я вирішив показати вам інші зірки, які не відмовляються брати фотографії своїм шанувальникам, але дати «додатковий доступ». Є багато таких знаменитостей, тому що не буде шанувальників - не буде самих зірок. «Контакт» з любителями, навіть на рівні фото і автографів, знаменитість зобов’язує професію, тому ми розглянемо, як картини з певною зіркою.
1,1 км Кошик
Так що, якщо у них є монотонні пози, і вони не люблять «охолодження» для фото, адже вони дуже талановиті і творчі хлопці. Я кохав і любив їх хіт Wonderful Life... є деякі магічні в ній, як і інші пісні з їх нового альбому. Я хотів би взяти фото з ними (але за умови, що вони будуть присутні на фото як і – автор музики і слів Адама і соліста Тео, адже я не можу уявити їх окремо).
2. Роберт Паттінсон
Зірка Twilight Saga не вражає мене. Я дивився кілька фільмів за участі (в тому числі «Рекомендую мене» і «Вода для Elephants!»), але не бачив жодної блискучої гри. Алас, я не люблю Роберта, хоча дівчата, які божевільні про нього, я розумію, що образ вампіра робить вас "нервом". Я не хочу взяти картину Паттінсона, але якщо у мене є шанс взяти картину, чому ні?
3. У Крістен Стюарт
Любов вашого життя (або не любов) Роберт Паттінсон – Крістен Стюарт, не схожий на фотографії з любителями, оскільки тісна увага не для неї. Але навіть в цій ситуації все ще фото з любителями. У картинках «Белла Леван» показує невелику посмішку і іноді захоплює шанувальників, які, очевидно, не перелічують душу (диві очі горять неймовірно!). Я не хочу фото Крістену у людини.
4. Тейлор Лаутнер
З тих пір, як ми говоримо про зірки «Твілай», не можна згадати Taylor Lautner. Цей молодий 19-річний хлопець має великі перспективи в діючій галузі, тому я бажав картину з ним без зцілення. Я не маю особливого бажання отримати фото Лаутнера, і дуже часто він фотографує з окулярами (Я не люблю такі фотографії). Не варто робити це, адже основні переваги його зовнішнього вигляду є його очі (як кажуть «мірор душі») і накачаний організм.
р.
5. Умань Джастін Бібер
Я не розумію все це «біберманія». Дівчата в усьому світі пішли божевільними. Хлопець, який схожий на дівчину, співаючи солодкі пісні з зовнішнім виглядом прохолодного дюди - це не повний тарт? Я не хочу фотографа Бібера. Я думаю, що протягом декількох років, все це гіп збирається поводитися і Bieber буде безперервно.
6. Жнівень Моніка Bellucci
Красивий італійський Я не можу сказати, що вона погана актриса як багато людей думають. Фільми Malena і Незламні дивилися мене (Я не думаю, що Bellucci може грати так (середньо, але добре), кажучи кілька слів у першому фільмі. вона стала акторкою, бо вона стала жінкою. Я точно хотів би фото Моніка.
Габаритний зображення
Р