Гарри Поттер

Всі ми вже встигли перейти до фінальної частини франшизи Гаррі Поттера «Гаррі Поттер і Смертельні халати». Частина 2. Стирка над. Тепер ви не повинні працювати в кінотеатрі щороку і навпіл, щоб зробити його на прем'єру, як ми зробили протягом десятиліть. Закінчення Гаррі Поттера символізує знамениту думу: «Діти над». Ведуться фільми, зароблені мільйонами, і JK Rowling стала найбагатшим письменником світу. Цей пост присвячений пам'яті Гаррі Поттера, хлопчика, який вижили і хто назавжди залишиться в нашому серці.

Ця історія почалася з JK Rowling, який написав першу частину «Гаррі Поттер і Філософський камінь», будучи в глибокій депресії. Доля її не дуже вдалим, але незабаром речали Йоан. Під її ручкою народилися шістьма книгами про Гаррі Поттера.
Я мріяв писати весь дорослий життя. Я написав мій перший повну історію, коли я був про шість. Це була історія про кролика, названого кроликом. Вишуканий оригінальний. Я не припинив написання. Після того, як я був на поїзді з Манчестера в Лондон. У мене з’являлися і ідея Гаррі Поттера. Поїзд затримав чотири години, і в той час я зробив Hogwarts і більше. Коли я приїхав в квартиру, я відразу почав записувати все, і в кінці, три роки пізніше, це був Гаррі Поттер і Філософський камінь.

р.

Що таке книга світу? Про боротьбу доброго і зла, про дружбу і ненависті, про лояльність і добробут. У віці 11 Potter дізнається, що він є дивним. Поцілунки на Хогвартс, знайомляться з друзями, з якими він пов'язаний з життям - Рон Вайслі і Герміоне Грангер, грали Руперт Грінт і Емма Ватсон, відповідно. Роль хлопчика, який пережили, приводиться до Данила Радкліффа.
Я продам можливості Гаррі дав мені. Зараз у мене є відчуття, що я закінчив найскладнішу і складну кіношколу, яка може бути, я не можу вірити, як пощастило я. Я зустрівся з нами. Я прошу його так багато. Р. Грунт

Але життя молодого майстра переповнена новинами певний Вольдеморт, одного з найсильніших майстрів історії, які борються на боці зла. Роль Вольдеморту в першому плівці була виконана Річардом Bremmer, у всіх інших Ральфом Фєнс.

, Україна

Тим не менш, вони все ще грали в дуже сильному макіяжі, тому мало хто зловив різницю між ними.

Крім того, Волдеморт має своїх наступників - своїх вірних (і не зовсім). Смертей їсти. Один з його основних і найбільш лояльних послідовників був Bellatrice Lestrange, граний Helena Bonham Carter.
На сторінках книги немає такої речі. Коли я приймав роль, я зрозумів, що за сценарієм, я не хотів піти. Тоді я прочитав книгу, але Bellatrix не був необхідний характер. Я попросив Давида Яц, якщо я можу зробити трохи більше до мого персонажа, ніж у нашій Біблії. Він щасливо погодився, і J.K. Позбавляючи себе в результаті. У дитячому фокусі книги було трохи кориговано. Bellatrix виявився абсолютно дикий, який був відправним пунктом для мене

Р

, Україна

Залмарка Death Eaters стала Black Mark.

Це погані пустелі!

Я повинен додати кілька слів про Волдеморт, але зараз про нього в юності. У другому та шостому частинах кінопаперу з'явився Володар Волдеморт. Цікаво, що вони грали двома різними акторами. В результаті фанати поділилися на два фронти - любителі Крістіана Коульсона і шанувальників Френка Дилина.

Тоді був маленький Господ Волдеморт, граний Хіро Фєнс-Тіффин, який, по-справжньому, є нефрит Ральф Фєнс, який примітив.

Гаррі Поттера допомогло потужним майстрам в боротьбі з зло. Один з них - Альбус Дмлдор, директор Хогварц. У перших двох фільмах він грав Річард Харріс, але пізніше помер. Він був замінений Майклом Гамбоном. З огляду на те, що Dumbledore має півобличну бороду, кілька людей помітили заміщення.

р.

У боротьбі з зло. Sirius Black (Gary Oldman) і Minerva McGonagall (Maggie Smith) є серед багатьох.
Чи ви садили кінець Гаррі Поттера?
Ні, але я впевнений, що Девід Yates є дійсно upset, тому що він ніколи не збирається працювати, як повільно. Х. Старман

Як забрати бійців для доброго!

Сєвє Снапе (Alan Rickman) і Draco Malfoy (Tom Felton). На двох фронтах ще не вдалося вирішити. Северус з'являється перед нами в образі шкідливого вчителя, і Драко є типовим слізеринистом, студентом найбільш «темного» факультету Хогвартів, за словами Гаррі Поттера і команди.
Що стосується останнього фільму, ми всі дуже збуджені і, так, трохи сумні. Це дивний, це не так, тому що весь цей час Draco був паном Hyde до мого Jekyll. Я знаю, що я можу жити без волосся барвника, але це буде дуже цікавим, щоб побачити, як я кажу, щоб все інше. Драко виросла з собою і виросла з ним. Щоб бути чесним, тут було трохи магії. Повідомляємо про те, що вони не можуть бути Але оповідань потрібна хороша історія. Дякую за все, Джо (J.K. Rowling). А.Рікман

доб.

Виступ директора. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Афіша Колумб працював на перших двох фільмах. Його кінопристосування були люблені шанувальниками книг, але були засуджені критиками.
Цей фільм схожий на пішоходів фільм, струганий і дуже нудний фільм. Гільям Т.
Третій фільм режисер Альфонсо Куарон. «Присонір Азкабану» відрізнявся наймінімальовничим офісом коробки, але він оцінив критики. Михайло Ньюелл працював на четвертому, а його версія «Гоблет Вогонь» знизилася на сходження аудиторії. Але п'ята частина була передана Давиду Яцу, який в підсумку зробив останні фільми.

Кріс Колумбус

Альфонсо Куарон

Михайло Ньюелл.

Давид Яц.
8343364 р.

Зібрали сцену на каналі, поза Хогварцами, і це було дуже спокійно. Сонце було блискучим, фон практично освітлений світлом. Про що сталося, про битви і про решту, три тримають руки, і перегляд камери. Це дуже ніжна і красива сцена. Я сказав їм перед тим, як ми почали зйомки цієї сцени, «Гуї, це остання сцена, де три з вас перед камерою. І це не просто остання сцена трьох персонажів в цьому кіно, це остання сцена у всій серії. І це сьогодні. Ці слова були таким чином, з почуттям, що вони зробили їх найбільш захоплюючими, що день. Д. Яц

Давид Яц був відзначений, щоб завершити історію Гаррі Поттера, хлопчика, який пережили. І навіть якщо фільм не виповнився таким чином, ми очікуємо, що ми все одно оцінюємо. На сайті kinopoisk.ru у верхній 250. Це успіх, що фільм приносить любов шанувальників, які занурюють в це казку, і все ще сподіваються, що їх лист від Hogwarts просто втратив.

р.

Але є ще одна категорія шанувальників, які не просто сидять, але доводять шматочки магії в наше повсякденне життя Мухоль світ. Вони купують іграшки, роби, палички, слово, всі магічні параферналії.

р.

Деякі сукні до улюблених героїв або просто членів чарівної спільноти.

Навіть Білл Гейтс на одному з презентацій нового продукту показав відео, в якому він був у образі Гаррі Поттера!

Гаррі Поттера і компанія навіть lit вгору в South Park!

Але любителі не завжди мирні люди.
Більшість з них дійсно намагаються звикнути до ідеї, що це не вірно. Коли я зустрічаю їх, я намагаюся бути дружніми, але вона відлякає їх ще більше: «Чому таке Draco посміхається на мене?» Ще я спробую – Я кладу руку на одну з них – більш чітко я читаю в очах: «Ах! Від мене! В цілому я навчився особливо не натискати на них, тому що багато дітей дійсно не здатні зробити цей тест. Я все-таки отримую листи, «Що зробив Гаррі до тебе?» і «Чому ти так маюш?» Так це добре, коли я продемонстрував нагороди та бере участь у подіях, адже маленькі шанувальники Поттера, які дивляться мене, можуть подумати, - Ну, океї, вони повинні бути зроблені вгору." Т. Felton

Фельтон був також жертвою іншого вентилятора, який хотів його прийняти. Він відправив всі необхідні документи, за допомогою яких можна перенести тільки права батьків Фельтона, які можуть бути передані для прийняття до невідомого вентилятора. А Емма Ватсон, вступаючи в університет, зіткнувся з подібною проблемою: вона була мисливська натовпом геків.

499 р.

Ще одна знаменитість є Jude Ralston. Повернувшись додому, він послухав, як фільм «Гаррі Поттер і півкровський князь» (6 частина) закінчиться, і чинав самогубство. Він ніколи не залишив будинок до того, щоб уникнути психіки. Я хочу, щоб Юде знав про книги. Але такі випадки виділяються. Найчастіше це не люди, які страждають, але птахи. Гаррі має полярну сови, Бук. Якщо Гаррі має це, кожен повинен мати його.

р.

Як змінилися символи у всіх 8 фільмах?

96944034

Це кінець ми всі чекали і бояться так довго.

Тепер все, що ми повинні зробити, перечитати книги і дивитися фільми про хлопчика, який пережили.

Історія, що вплинула на наш дитинства та підлітковий шлюб; історія, яка зробила дітей по всьому світу; історія, яка назавжди залишиться в нашому серці.

Габаритний зображення

Категории

Смотрите также

Новое и интересное