Прогулянка полум'я

Я дивився багато фільмів, поки я хворий. Що ще може хвора людина? Попри те, що хтось «вічно» зберігає від світового зла. Що я говорю, супергерой кіно, як це слід дивитися на один раз, не всі в пучок. А потім ви отримаєте гриб у вашій голові, і ви не можете пам'ятати, що супергерой ви врятували. По суті, всі вони написані під кресленням. Гарний, міцний і обов'язково наявність деяких надпотужних.

І ті ролі перемагаються. Це завжди вражається в десятку, а в десяти мільйонів комісіях. Я говорю. Подивіться на найбільш супергерої.
Прогулянка полум'я

Почнемо з Парамонтом, що дав нам 4 супергерої. Ми закінчили 4 супер-красивих кіно: Залізний людина 2, Тор, Капітан Америка в 1990 і скукл до капітана Америка: Перший Авенгер.

Роберт Downey Jr. - Залізний Людина
Прогулянка полум'я

Кріс Хемсворт - Тор
Прогулянка полум'я

Перший Капітан Америка від Matt Salinger (1990)
Прогулянка полум'я

Фокс пропонує вибір цілого пучка супергероїів від «X-Men» (бюгель деталей) та «Fantastic Four».

Ну і головний супер тут курсу буде гуг Джекман в ролі Вольверина. Однак він не досяг останнього. Для мене я люблю Джекман більш романтичні фільми, ніж ножі, що виходять з моєї шкіри.
Прогулянка полум'я р.

Фантастика четвірки Yoan Griffith
Прогулянка полум'я р.

Ну, Кріс У Євансі, що був людський факел в «чотирьох», перенаправлений в новому капітані Америку, фільм з яким скоро буде випущений.
Прогулянка полум'я

Прогулянка полум'я

Про нас Спасибі Sony за надання нам Spider-Man. І Tobey Maguire, який пацієнт зношує шкіру павука.
Прогулянка полум'я

Marlon Brando грає перший Superman!
Прогулянка полум'я

Батон був прийнятий над Крістофером Реве.
Прогулянка полум'я

Reeve має Brandon Ruth і в даний час є останній Superman.
Прогулянка полум'я

Бетмен! Хто не відіграв роль суперлюдського кажана?

Михайло Кетон
Прогулянка полум'я р.

Вал Кільмер
Прогулянка полум'я

Джордж Клоні
Прогулянка полум'я

Адам Захід
Прогулянка полум'я

Кевін Конрой.
Прогулянка полум'я

Християн Бале
Прогулянка полум'я

Про нас

Гулк. Зелений супер монстр. Я не люблю його дуже багато, але він все ще супергеро.

Першу гулку вводили до нас у людини Ерік Бун.
Прогулянка полум'я

І більш відомий гулк, який виконує Едвард Нортон.
Прогулянка полум'я

Я додаю Hancock на прогулянку полум'я. Ну, я дуже люблю Will Smith.
Прогулянка полум'я

І в цілому, після виконання таких ролей, актори мають важкий час, адже кожен очікує щось надприродне від них в звичайному житті, але вони просто люди.