876
Прогулянка полум'я
Я дивився багато фільмів, поки я хворий. Що ще може хвора людина? Попри те, що хтось «вічно» зберігає від світового зла. Що я говорю, супергерой кіно, як це слід дивитися на один раз, не всі в пучок. А потім ви отримаєте гриб у вашій голові, і ви не можете пам'ятати, що супергерой ви врятували. По суті, всі вони написані під кресленням. Гарний, міцний і обов'язково наявність деяких надпотужних.
І ті ролі перемагаються. Це завжди вражається в десятку, а в десяти мільйонів комісіях. Я говорю. Подивіться на найбільш супергерої.
Почнемо з Парамонтом, що дав нам 4 супергерої. Ми закінчили 4 супер-красивих кіно: Залізний людина 2, Тор, Капітан Америка в 1990 і скукл до капітана Америка: Перший Авенгер.
Роберт Downey Jr. - Залізний Людина
Кріс Хемсворт - Тор
Перший Капітан Америка від Matt Salinger (1990)
Фокс пропонує вибір цілого пучка супергероїів від «X-Men» (бюгель деталей) та «Fantastic Four».
Ну і головний супер тут курсу буде гуг Джекман в ролі Вольверина. Однак він не досяг останнього. Для мене я люблю Джекман більш романтичні фільми, ніж ножі, що виходять з моєї шкіри.
р.
Фантастика четвірки Yoan Griffith
р.
Ну, Кріс У Євансі, що був людський факел в «чотирьох», перенаправлений в новому капітані Америку, фільм з яким скоро буде випущений.
Про нас Спасибі Sony за надання нам Spider-Man. І Tobey Maguire, який пацієнт зношує шкіру павука.
Marlon Brando грає перший Superman!
Батон був прийнятий над Крістофером Реве.
Reeve має Brandon Ruth і в даний час є останній Superman.
Бетмен! Хто не відіграв роль суперлюдського кажана?
Михайло Кетон
р.
Вал Кільмер
Джордж Клоні
Адам Захід
Кевін Конрой.
Християн Бале
Про нас
Гулк. Зелений супер монстр. Я не люблю його дуже багато, але він все ще супергеро.
Першу гулку вводили до нас у людини Ерік Бун.
І більш відомий гулк, який виконує Едвард Нортон.
Я додаю Hancock на прогулянку полум'я. Ну, я дуже люблю Will Smith.
І в цілому, після виконання таких ролей, актори мають важкий час, адже кожен очікує щось надприродне від них в звичайному житті, але вони просто люди.
І ті ролі перемагаються. Це завжди вражається в десятку, а в десяти мільйонів комісіях. Я говорю. Подивіться на найбільш супергерої.
Почнемо з Парамонтом, що дав нам 4 супергерої. Ми закінчили 4 супер-красивих кіно: Залізний людина 2, Тор, Капітан Америка в 1990 і скукл до капітана Америка: Перший Авенгер.
Роберт Downey Jr. - Залізний Людина
Кріс Хемсворт - Тор
Перший Капітан Америка від Matt Salinger (1990)
Фокс пропонує вибір цілого пучка супергероїів від «X-Men» (бюгель деталей) та «Fantastic Four».
Ну і головний супер тут курсу буде гуг Джекман в ролі Вольверина. Однак він не досяг останнього. Для мене я люблю Джекман більш романтичні фільми, ніж ножі, що виходять з моєї шкіри.
р.
Фантастика четвірки Yoan Griffith
р.
Ну, Кріс У Євансі, що був людський факел в «чотирьох», перенаправлений в новому капітані Америку, фільм з яким скоро буде випущений.
Про нас Спасибі Sony за надання нам Spider-Man. І Tobey Maguire, який пацієнт зношує шкіру павука.
Marlon Brando грає перший Superman!
Батон був прийнятий над Крістофером Реве.
Reeve має Brandon Ruth і в даний час є останній Superman.
Бетмен! Хто не відіграв роль суперлюдського кажана?
Михайло Кетон
р.
Вал Кільмер
Джордж Клоні
Адам Захід
Кевін Конрой.
Християн Бале
Про нас
Гулк. Зелений супер монстр. Я не люблю його дуже багато, але він все ще супергеро.
Першу гулку вводили до нас у людини Ерік Бун.
І більш відомий гулк, який виконує Едвард Нортон.
Я додаю Hancock на прогулянку полум'я. Ну, я дуже люблю Will Smith.
І в цілому, після виконання таких ролей, актори мають важкий час, адже кожен очікує щось надприродне від них в звичайному житті, але вони просто люди.