Вера Ван

Повідомляємо вас про секрет: Я хочу гарне весілля.

Всі наші дівчата говорять про це зазвичай закінчується двома фразами: «Ми швидко зареєструємо джинси!» і «Якщо ви одружилися, це тільки в Вера Ван!»

Історія з джинсами ми вже пройшли - стипендія і молодь практично не одружилися на всіх "хі" чоловіка. Я не хочу ніяких суконь або гостей. А тепер? Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що я буду на вірі зараз.

Покоївка, зроблено! Після переходу на кілька сайтів я зрозумів, що для того, щоб стати власником цього дуже (навіть найпростіше!) плаття від Wong, я повинен бути потенційною нареченою деяких середніх арабських кіхів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І я хочу, щоб здивувати мій коханець, і він ніколи не охит. І пішов я інший шлях... З реальних героїв походять.

Так, ви напевно вгадали, я пішов на сайт e-bay.

Плаття, як це коштує $450. Я думаю, що це просто і приємно. Але на мій погляд, це занадто просто. Це варто купувати тільки тоді, коли це важливо не сама сукня, але можливість сказати друзям: «Це Вера Вонг!»

599 р. Я не схожа на цю сукню або - це свого роду безглуздих і невагомих ліній.

$680. Не дуже погано! Моя бабуся скаже, "І це завіса, це свого роду грошей!" Мати, мати, мати! Але друзі оцінять це. Це краще для кімнати, не кажучи вже про суму. Чоловіки не розуміють тонких питань.

$700. У цій сукні я категорично не схожий на талії і стегна, такий крій: a) повний, b) безперечно.

р.

899 р. Деякі безглузді вставки в нижній частині кремової тканини візуально скорочуються ноги. Будь-яка гонна зрізала її!

$1,200. Сукня виглядає добре, але вона не влаштовує дівчину, яка показує її. Небезпечний стиль - заповнює і непристойно підкреслює груди одночасно.

$1599. Плаття буде гарним, якщо він коштує 3 рази дешевше.

Я дуже любила одяг на ніч!

13.29 р.

$59.99

$84.99

$149.99

Я. Я чекаю чогось, як це з'являється на eBay для пені (Я тільки вірю в дива):

... в білий

3717737

... з чорними деталями

Українська

1544 р.