"Pirogamans" - трембл! Незабаром буде випущено четверту частину знаменитої американської франшизи П'є.
Універсальні студії до захоплення шанувальників вирішили відродити франшизу шляхом надання зеленого світла для створення четвертої частини плівки. «Американське відродження» Для того, щоб потрапити на ціль, кіностудії привабили майже повний відлік письменників, режисерів і, звичайно, акторів до зйомки. Подивитися на зрілих сексуально тривожних «підлітковий вік».
До виходу фільму майже рік, але я пропоную зараз дивитися на всіх персонажів франшизи, щоб не бути занадто шокованим пізніше.
, Україна
Я нагадую вам.
У 1999 році була випущена нова молодіжна комедія «Американське П’є’є», яка відразу перемістилася в звання культи. Ну, що може бути цікавим для молодих людей, які вступають в дорослість - звичайно, секс. В принципі сенс фільму це. Чотири випускники допомагають один одному втратити невинність.
Після першої частини аудиторія перетворилася більше! А потім вийшов 2 частини, а потім 4 більш шпинделяний фільм.
Перша частина
Друга частина
Третя частина
Почніть з Мени Суварі, які відіграли роль сором'язливої дівчини на ім'я Heather.
р.
Після закінчення пагону «пі» Мена продовжує активно знімати. Вона в основному підтримує ролі і з якоїсь причини в трилерах і жахових фільмах. Ну, вона не обходить серією.
Останні роботи.
"Ви не можете поцікавити наречену."
Серія Cloak.
Tara Reed. Роль Vicki приніс Tara божевільний полум'я і статус як символ сексу.
Актриса також продовжує діяти, але як і у випадку Мени Суварі, це переважно жахи і трилери, але Тара, на відміну від Мени, сяє в головній ролі.
Р
777218
Однак, враховуючи великі проблеми актриси з здоров'ям і спиртом, невдалі пластикові операції і страшна тонкість, я навіть не знаю, як вона збирається втілювати секс-символ в новій частині франшизи.
Одна з її фільмів – «Неприродна причина. й
Шаннон Єлизавета. Вона відіграла роль 17-річної Надії, хоча актриса була 26.
Актриса має дуже зайнятий життя. Продовжує діяти в фільмах, взяли участь у телешоу «Дансування з зірками» і почали грати покер професійно!
Найновіші фільми Шаннона – це не так.
Кріс Клейн, який відіграв Оз, також повернеться до четвертого "пай".
Продовжує активно діяти актор. Нещодавно було випущено комедію серії Wilfred, де він зірвав разом із Іллім Деревом та Феонною Габелманом.
Ось Wilfred промо.
Наташа Ліонні зірвали лише дві частини «пай». Як кажуть, рейтинг третьої частини без участі її героїні Джессі, не був дуже високим. У 4-й частині ми також побачимо її.
581262
У акторській кар'єрі Наталі також є велика удача, чи є картина «13», де її партнер був Міккі Рурке, і Левнелько отримав роль у фільмі «Все про зло». Вона також з'явилася в Broadway музичної любові, втрати і що я Wore.
Причіп для фільму, який ми говорили про все про Evil. Хорор, до речі.
Ясон Бігс (Я часто плутати його з Адамом Адлером) був неймовірно популярним з роллю Джима в пиріжці.
Ясон активно розвивається кар’єра. "Я найкраща дівчина друга", "Бой і дівчата", "Дівчата з Джерсі", а також багато ролей в серіалі, і це не весь список.
38158020
З усіх своїх творів, я найбільше вражаю дівчину мій найкращий друг.
Sean William Scott - це ще один щасливий чоловік, який був переданий в світ великого кіно. Зігравши роль підграда Стіва Стіфлера, який постійно змащує своїх однолітків і дико популярний з дівчатами, він вже рік пізніше з'явився на екрані в трилері пункт призначення.
В цілому, Seanne не витрачає час, знімається, звучать мультфільми. Список своїх фільмів дуже добре, дуже добре з них я відмітив всі однакові напрямки і незламний роббері.
«Після призначення»
Alison Hannigan грала Michelle в "Pie." Але не тільки ця роль принесла її велику популярність в кіно, але й ролі в телевізійному серіалі Буффі Vampire Slayer і Як я мірю свою маму.
У 2003 році акторка подарувала дочку. Alison також завоював премію Saturn для найкращої підтримки. Крім цих робіт Ганніган не має нічого зайвого.
р.
Для любителів телевізорів.
Едді Кай Томас прийшов в пиріг прямо з Broadway етапу. Павло Фінч приніс йому полум'я, а також решту, але алас, Едді зробив майже нічого в кіно. Але він мав хорошу кар'єру на телевізорі.
Р
Ви можете відзначити серію «Лонг і Щаслива» за участі та «Як досягти успіху в Америці». Ось як модно.
730163
578762
Як отримати успіх в Америці
Поведінка Томаса Іана Нікола, хоча він був відомий завдяки "пі", але успішна кар'єра, на жаль, не слідувати. У своїй акторській поклажі ще кілька фільмів, але найкраща роль у своїй кар'єрі – звичайно Кевін з пирога.
1406696
У 1998 році Миколай утворився власний гурт, Т.І., випустили кілька дисків і дав концерти.
87766034
3610Р. 4200Р.
«Ви не знаєте. й
Євген Леві, який відігравав батько Джим і Дженніфером Coolidge, який відігравав матір Stifler, також візьме участь у зйомок нової частини.
Я не знаю, що говорити про Американський П'є. Я не фанат кіно в 10 або 20 років, і це ще й загадка мені, що сенс фільму буде, враховуючи те, що це було і якою аудиторією, яку вона була розроблена. Але побачимо, що відбувається.