Америка проти Сполученого Королівства

Якщо ви подивитеся на велику кількість знаменитостей молі на обох континентах, ви можете легко побачити, що деякі з них дуже схожі в стилі, зображення і навіть спосіб життя. А старий британський прагне тримати з Америкою в плані ненавидіння нових знаменитостей. У США була божевільна Ґага – і пара років пізніше в Англії прокоментувала британська леді Гага Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Джессе Дж. Але може британські знаменитості змагалися з точки зору популярності з американцем? Давайте спробуємо розібратися.

Так, Леді Gaga vs. Jesse J.

Я поважаю роботу Джесса, але я не знаю, що вона повинна зробити її говорити про найбільш багату зірку нашого часу і наступника Мадонни. Перемога точно за Гага.

Justin Timberlake vs Роббі Вільямс

О, що дилема! І митці так харизматичні, що я не уявляюсь, як вони крутіше. Фігура.

Кім Кардашян проти Каті Ціна.

Це також суворий вибір. Вони обидва виглядають чудово, мають натовпи любителів і кожен є визнаною зіркою реальності в своїй країні. Але Katie Ціна досягла більшого в своєму особистому житті: вона зуміла одружитися двічі і вирізати як чоловіки, і одна з них була шикарна співачка Peter Andre, народження двох дітей і писати книгу. Також завоював битву проти смертельного захворювання, раку. Кім Кардашян ще відомий тільки своєю реальністю шоу і численними висами. ІХО – перемога в Каті.

Джордж Клоні проти Юде права

Зовсім досить, але Lowe тепер більш затребуваний актор і отримує роль у більших фільмах, ніж Clooney (який варто тільки «Sherlock Holmes»!). Саме тому він перемагає.

Nicole Scherzinger проти Cheryl Cole

до 1 2 3 4 5+

Спочатку британська співачка Cheryl Cole повинна сидіти в суддівському стільці американської версії X-Factor. Але продюсер Simon Cowell згодом замінив її nicole Scherzinger. Не про патріотизм: Дуже важливо відзначити, що ніколь більш популярний.

Я в твердості з Cowell: Nicole є Cooler

Девід Letterman vs Джонатан Росс

Америка проти Сполученого Королівства , Україна

Америка проти Сполученого Королівства (доб. 3)

Ці два відомих телеведучих стають точно тими самими уособленням медіа простору в США та Великобританії. Так немає переможців тут.

Paris Hilton vs Kate Middleton. Можливо, хтось здивує: чому я вирішив об’єднатися в битві так різні образи і знаменитості способу життя? І відповідь проста: як Париж і Кате з'являються на ТВ і вкладених сторінках тисячі разів на рік без особливих заслуг. Повідомляємо, що вони існують. Ні Париж, ні Кате не мають ніяких талантів, але одночасно є фаворитами громадськості.

Америка проти Сполученого Королівства р.

Але хто має виграти, тому Париж. Чому? Ну, вона якось зуміла стати славою, тоді як ім'я Ката Середтона згадується виключно в асоціації з ім'ям князя Вільяма.

Так, виходить, що американська знаменитість є прохолодною, але тільки третина.