Eva Longoria макіяж

"Оскаржена домогосподарка" Eva Longoria не лікує часу. За її 36 років вона зуміла досить багато, правда стоячих ролей в кіно вона все ще не робить. Увечері в готелі «Десперат Хаусвес» відкрила свій ресторан, який займається благодійністю і стала зіркою телевізійного серіалу «Дісперат Хаусвівес». Мексиканська Довгарія вражає всіх своєю бездоганною зовнішністю і великою кількістю хобі (має шити, в'язати і стріляти з гарматою). Ця акторка, колись мріяла стати моделлю (Ви завадили її коротку фігуру), була неодноразово називалася sexiest і найкрасивішою, а не тільки популярні видання, але і чоловіки, які майже завжди молодші, ніж актриса на кілька років. Тепер Єва є знайомства брата Пенелопа Крус Едуардо, який 10 років молодший, ніж зірка. У житті красивої Єви все дрібно, тому вона виглядає доречно.

919854р.

36 років - не критичний вік для жінок. Цей факт підтверджується Євою Лонгорією, яка майже завжди виглядає на 100. Давайте подивимося на макіяж цієї акторки, над яким часом здається безладним.

1,1 км Червоний – обличчя актриси, але макіяж штучно віків Єва. Навіть якщо вона не довший дівчина і більше зморшок приходять, але краса кожного віку полягає в тому, що він унікальний і жінка, як хороший вино, краще стає. Тільки занурення жінок може вікувати Єва за допомогою макіяжу.

2. Стрижка і лаконічне зображення. Волосся ззаду, як від когось іншого плеча.

3. У У слова Фаїни Георгіївна Раневської: Ця леді може вибрати, хто вона вражає. Єва не більше 20-річної дівчини, але вона може дозволити собі міні-фігуру з точки зору макіяжу. На загальному фоні брови, які є надзвичайно важливими (Я колись шукав роботи фотошопів в стилі «без брів» і був захоплений), практично не помітні. макіяж так поганий, вії ...

4. У Якщо попередня версія була міні-фігура, то ви можете відштовхувати “гарячі!” Вигнутий трикутник в середині обличчя Єви не буде доторкнутися, але в вайн, мій друг.

- відео

5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Наші вії вже дивляться на нігті - вони змінюють в будь-якому другому - Я хотів би видалити, я хотів виростити. Колір волосся чарівний, але макіяж не є.

6. Жнівень Я дуже люблю стрижку. З цим макіяжом Eva виглядає свіжим і молодим. вона красива жінка, албі з недоліками в зовнішніх даних.

226673

7. Про нас Чи є вона ембарсована або є її щоки занадто порошкові? Я шкода, але ось другий варіант. Що просто макіяж артистів робити з бідною eva, вона не хоче посміхатися...

8. У Заспокійливий макіяж і Єва краще виглядає.

9. Навігація О, що тан! І знову, хто не любив Єву і переборщився з хостом. Вимкніть цей "майстер"!

Р

10. Макіяж добре і Єва блищає над, але середня площа обличчя знову і знову не виділяється найкращим чином. Що таке неправильно? Все здається нормальним (без синців або набряків). Так чому б ви хочете розбирати людину?

11. Це погана картина. Нема Єви. Я абсолютно не схожий на макіяж.

12. Хороший макіяж. Добре підібрали вілі (з деяких чудових тварин).

р.

13.00 р. Скарбний макіяж. Якщо я був чоловіком, я не поцікавився Євою, як це.

14. Ідеально! Це те, що Єва потребує! Стійкий до перукарню і гарного (по-справжньому добре) макіяжу художника.

, Україна

15.00 р. Eva не має макіяжу. Це набагато краще, ніж жах, вона отримала в 4-му фото. Я сподіваюся, що незабаром ця краса буде одружена і мати дитину.