Політ фантазії

Мода не має бути серйозним – це доведено. Ще одним підтвердженням цього факту є бренд Braccialini, закладок якого протягом багатьох років вважається фантазія, казкові, смішні сумки.

335 грн.

Історія Braccialini розпочалася на початку 50-х років: дружини Карла та Роберто Брацціні, володіли невеликою творчою майстерністю, в якій були створені сумки ручної роботи. Пізніше майстер-клас перетворився в компанію Braccialini, яка сьогодні існує.

1 990 Р

Р

Дитячі сумки різних форм - запорука успіху Braccialini. Ідея створення таких творінь належить Карлу Браццініну. Похід з крадіжкою її улюбленого мішка надихнула її створення сумочки у вигляді будинку з написом «У вашому пурпурі - все життя». Сумка була величезним успіхом, який дав Карлу можливість реалізувати всі мрії у створенні фентезі.

У колекціях Braccialini багато мішків у формі тварин, птахів, комах, автомобілів, автобусів, фруктів, овочів та інших забруднених предметів. Нерідко вироби бренду прикрашають напівкоштовні камені та інші оригінальні деталі.

799 р.

до 1 2 3 4 5+

р.

Для мого особистого смаку я бажко купити сумку у формі ляльки або бджіл (багато підробок на них останнім часом), але я з радістю стане щасливим власником сумочки з принтом у вигляді автомобілів, їжаків або льодяників.

р.

13135025

р.

3818925

У 2010 році Braccialini випустили колекцію сумок з фондом World Wildlife (WWF), яка була присвячена різноманітності дикої природи. Герої рекламної кампанії були тваринами - риносерос, слон і пантера, адже створення такої колекції дизайнерів бренду надихнула історія Нои і його арк.

3610Р. 4200Р.

Збірник "Талі Сходу": сумочки, зображені вербочки, палаци та інші атрибути "1000 і 1 ночей".

Габаритний зображення

Більшість з усіх, я вживаю цими сумочками, на «фасаді», з яких мініатюрні предмети одягу «сушені». Як точні вони! Комбінезон виготовлений з джинсу, светр з'єднується з вовною, а крихітний бюстгальтер прикрашений сердечником.

19

, Україна

Колекція "Я люблю тебе": сумки прикрашені текстовим принтом зі сповідами любові до себе та ваших звичок: "Я люблю своє тіло", "Я люблю свій мобільний телефон", "Я люблю свої ювелірні вироби".

Серія Montpellier представлена сумочками у вигляді поштових конвертів з написами «З секретного захоплення» та «Найкрасиві краси в країні». Дуже солодкий і романтичний!

р.

Бракцилінові сумки відомі по всьому світу, але єдине, що дизайнери бренду не змогли досягти, це любов знаменитостей. Взяти весь Інтернет, я не знайшов ніяких відомих модниць, захоплених на фото з сумкою Braccialini – знаменитостей все частіше віддають перевагу легендарному Біркіну, оригінальному Louis Vuitton або статус Prada. Можливо, ціна тега занадто дешева (хоча деякі Braccialinis вартість більше 1000 доларів), або, можливо, це все просте нездатність сміятися самостійно?