Кошик

Я раптом зрозумів, що я хотів би, як Париж Хілтон сукні. Не так, що мені подобається: вона не співає, а актриса сумнівна, але вона може виглядати. Коли він хоче. Я маю на увазі, вона має досить хороший одяг, який я не розумію носити. Так що я думав, що варто навчитися щось і запозичення ідеї. Я вибрав зображення мені сподобалося ...

Ну, тут ми йдемо.

Я не блондинка, як Париж, і моє волосся коротко, але цей костюм підійде мені. Що мені подобається? Перш за все, колір, а потім - стильний, ненав'язливий і дуже в темі оформлення.

Дуже красива, особливо птах. Разом з чорними колготкими, образ строгий і одночасно стильний.

Домашній одяг: легкий і простий одяг з модними принтами «фолк». Він призначений для ситуації, де ви не хочете нічого робити. Окуляри надають стиль зображення.

На червоному килимі Париж також виглядає елегантно. Легка сукня в античному стилі і великий ремінь, підкреслюючи талію і надаючи образ пряний.

З Кім Кардашян

Невелика чорна сукня з блискавками і великим поясом теж. Ідеально підходить для партії (або дискотеки).

З Nicky Hilton.

Легка літня сукня красивого персикового кольору з красивими квітковими принтами. Я особливо люблю золоті нитки ткані в тканину - плаття починає світитися як живу.
р.

З Nicole Richie.

Виберіть офісну сукню для червоного килима. Смішні

Невеликі груди Парижа вимагають лише такої глибокої трикутної вирізки ... і шовку, довга блукаючи спідницю і квіти – сучасні принцеси.

Хілтон любить трикутну шию і антикварний стиль - з її зростанням, такі короткі сукні виглядають дуже багато, але буде ця довжина спідниці йти для мене?

Міський повсякденний життя - елегантний і позитивний.

Сарафан з чітким впливом Індії Він виглядає красиво, але знову я думаю про висоту... Я трохи коротший, ніж Париж.

Спортивна клітина і смугастий стиль ... Я тільки люблю сумку тут.

Сарафан з сорочками ... Дуже хороший демократичний образ...

Сорочка індійська Париж використовує як плаття Це смішна ідея, ми повинні спробувати...

Дуже "модеста" (у розумінні зрізу) і в той же час сексуальна і цікава сукня. Немає особливого, але як елегантно.

Ще одна сексуальна декольте ... поєднується з розрізами, це робить цю модель ідеальним для носіння в будинку поруч з коханою людиною.

Ще один цікавий міні ... це точно підійде мені - Я люблю мережива.

Літня сукня з квітковим принтом. Хілтон любить квіти: )

Справжня блондинка стиль рожево-чорно-білий. Я не одягаю, але мені подобається вигляд.

Школярка-Hilton ... принаймні вирізати його з школи, але колір і тканина змінити все.

Дуже красива сукня для принцес на м'ячі ... можливо, інший колір.

Шовкові і лінії ... Сукня для звичайного життя - альтернатива джинсам і футболкам.

Верхня блузка дає трохи стилю - інакше вона буде схожа на завод.

Шовковий і хутро ... Фур як аксесуар - потрібно пам'ятати.

Світла сукня з шкіряною курткою - це цікаве поєднання.

Немає спеціального, але для офісу, зображення добре.

Жовтий hb - на мій погляд на червоний килим не дуже хороший, але для життя просто правильно.

Цікавий купальник - маленька чорна сукня.

Хороша коктейльна сукня, коли ви хочете щось складніше, ніж звичайна елегантність.

Ще одне велике плаття для вечірки. Але є щось відсутнє, я думаю.

помаранчевий і білий. Шлях життя.

Ще один секс-офіс наряд. Поєднання тканин. Красивий.

Хілтон блискучий, але я не можу пояснити, чому я люблю її.

Для життя. Школа.

Маленьке золото плаття. Дуже стильний і гламурний.

Знову жорстка куртка з легкою спідницею. Гарна ідея, Хілтон.

Шкільний червоний і чорний банти з міні. Звичайно, Париж має ноги і може бути показано. У мене є високі підбори.

Торк нашого двору. Коли настрій чорний.

Хороший повсякденний наряд.

І нарешті, жіноча сукня з шовку.

Хороший шафа!