Хто до чого?

Я переконаний, що людська уява безмежна. Що люди не вражають, і які шедеври не створюють! Це вражає, але дивний «інтерести» в нашому світі не менше п'яти, але ми часто не бачимо їх, оскільки Росія не передова Америка і у нас є «украдене мистецтво» не цінується як за кордоном.

Я запрошую вас зануритися в світ цікавих речей, створених людиною.

1,1 км Картини з сміття

Здавалося б, що звичайний ярус можна перетворити в роботу мистецтва. Дуже просто! резидент Сан-Франциско Jason Mesir використовує для створення своїх неймовірних творів різних речей, які вже подали свою мету. Цукерки, пивні банки, таблетки і багато, набагато більше приходить в гру, коли ця людина створює. Він зробив портрет Кім Кардашян з листяних цукерок, а портрет Courtney Love від звичайних таблеток. Для створення портрета Лади Гага, представленого на фото, Jason потрібно 2 місяці роботи з болем. Автор цих шедеврів запевняє, що таким чином він показує свою повагу знаменитостей.

2,2 км Фольгові фігури

За тридцять років в ресторані Malibu, Miguel Carillo створив чудові скульптури з алюмінієвої фольги. Так в вільний момент він може зробити острів з пальмовим деревом, дельфіном і русалкою. Мигул дуже радий, що у нього є такий талант, адже кожен клієнт, який приходить до ресторану голодний і порожній, залишає повністю задоволений і з алюмінієвим малюнком від Miguel. «Я люблю це». Я бачив людей. Вони дуже щасливі. Вони люблять свої скульптури і мені подобається. Люди кажуть, що я добре в ньому. й

3. У Барбі Марілін

На перший погляд, це звичайний малюнок і нічого особливого про нього немає. Але чекайте, що про вік художника? Маленька дівчина Auteum de Forest, яка нещодавно виповнила 10 років, стала однією з найяскравіших молодих митців у світі живопису та цього живопису є її робота. Осінній живопис коштує багато грошей – одна робота обійдеться близько $15,000. Зараз продано багато картин, загальний дохід якого був більше $ 250,000. Осіння фарб тільки Барбі і нічого, але Барбі. Невелика осінь вже порівнюється з алі, пікассо і Matis.

1714018

4. У Насіння соняшника

Вражаюче і жахливо большие роботи було здійснено китайським художником і архітектором Аі Вейвей. Подарував свою роботу в галереї сучасного мистецтва в Лондоні в жовтні 2010 року. Ця робота складалася з 100 мільйонів ручної роботи (!) насіння соняшнику. Кожне насіння вигорло двічі в духовці, спочатку перед його розписом і другим після його завершення. Митець мріяв, що кожен відвідувач до галереї може ходити на насіння і просто лежати на них. Ну він зробив його.

5. Умань Непристойно добре.

Рай Філафан, переможець Food Network Challenge, здатний легко і просто обходити своїх суперників, адже він мав «напівнічні гарбузи» приховувався в його рукавному відсіку. Мистецтво різьблення так завоював всіх, хто Рай став дуже популярним. Головний секрет майстра - вибір гарбузів - він завжди зупиняє його на довгастих зразках. Зробіть погляд на те, що прокинувся Рей на Хеллоуїн. Інтимізація, це не так?

6. Жнівень Швидке харчування

Якщо ви є терапевтом і мають прямий доступ до КТ сканера, чому не скануйте повсякденні речі? Так думав терапевт Сутел Стуель, який вибрав як «гуїна свиня» Великий Mac. Результати не були приємними: Зверніть увагу, що кунжут, начинка, соус і сир добре видно в сканері. Приверніть увагу клейових плям на упаковці. Спринт офіціантів також добре видно на вершині бутона.
3610Р. 4200Р.

7. Про нас Друга шкіра.

Французький дизайнер Olivier Goulet не натхненний м’ясним нарядом, бо до цього він придумав синтетичний матеріал SkinBag, який повністю імітує шкіру людини. Тепер можна придбати не тільки одяг з цього матеріалу, але і сумки, а й різні аксесуари. Дизайн дизайнера називається шедевром.

8. Гені (т)арт

Засновник імперії Playboy Hugh Hefner cherishes цей малюнок як яблуко очей, і чому? Бо було написано пенісом (!). Це створення Тім Патч, який працює під іконою «Прикассо», є одним з багатьох його неймовірних робіт. Цей англійський, тепер проживає в Австралії, намагається не використовувати акрилові фарби і грубі полотна в роботі, так як основний інструмент праці під їх впливом втрачає свою силу.

р.

9. Навігація Ясени для пилу

Навколо запилення пам'яті коханої людини, яка була кришена, просто зателефонувала художника Равен Коллін. Ця жінка не тільки прикрасить портрет вашої покійної коханої людини за допомогою графітового олівця і попелиці покійного, але і уважно послухайте історію членів сім'ї про це відносно зробити картину більш реалістичним.

10. Емоційна стрибка

Millie Браун не соромиться блювоти, коли переповнений, оскільки вона вважає, що вона робить мистецтво. Млинові напої молочні барвники з різними кольорами, бере порожній аркуш паперу і кладуть два пальця в роті. Я не знаю, як його покласти, це так. Купити таку картину можна за $ 2,400. Hmm, я б не даю вам дивний.