1210
Гурти
Я люблю ці хлопці! Я можу сказати напевно, що дует Hurts не трохи схожий на поп-зірки останніх років, які тільки роблять цю шокову аудиторію, а сутність музики повністю забута (Я не буду говорити для всіх поп-зірок, але більшість, дійсно, зробити тільки stupid PR).
Гурти здаються з далеких 80-х, а їх музика – луничка минулого в новій формі. На даний момент ця група є однією з моїх улюблених, оскільки композиції Hurts роблять гусячі бампери навколо. Хоча я досить анотація, я справді люблю музику (природно приємно послухати його наодинці і в цілому темряві).
Р
Про групу Hurts, лідери яких соліст Theo Hutchcraft (25 років) і композитор Адам Андерсон (27 років), я, як багато, дізнався тільки після появи одного Чудотворного життя, який пригнічує всі радіостанції. Відео для цієї пісні також досягали значних успіхів – від 14 листопада 2010 року відео зібрав понад 20 мільйонів переглядів на YouTube (незважаючи на те, що вона була знята всього за кілька годин і витрачала 20 євро на неї). Ви пам'ятаєте, що пісня?
Чудове життя - 20 євро
І дорожче.
Історія гуртів є дуже переконливою, але одне, зрозуміло - Тео і Адам погоджуються на музичні види. Спочатку вони не були дуетом, але грали в групі Бюро, яка пізніше перейменувала Бинджали, а потім просто зламали. Не хочу втратити свій потенціал і утворився гурт з пам'ятним іменем Гуртс.
Щоб дізнатися групу Hurts, я пропоную вам подивитися відповіді на 20 питань, які попросили Theo і Adam в інтерв'ю (2010). Питання переважно відповідають солістам Тео, хто на мій погляд, тільки має магічний голос.
1) Ваша улюблена епоха?
'90с.
2) Хто найгарячіша жінка на плакаті?
Моніка Bellucci ...
(3) Стиль або речовина? (Філософічне питання)
Заповнений стиль.
(4) Що ви отримуєте задоволення від?
Каліфорнія Дівчата виступали з Katy Perry.
(5) Якщо ви можете мати надпотужність, що це буде?
Вінгс.
(6) Яка була найкраща робота?
газонокосарка на кладовищі.
7) Яка була найгірша робота?
Робота в супермаркеті.
(8) Мак або ПК?
Мапа
(9) Яку останню музику ви придбали?
Барабани - барабани.
10) Якщо ви можете вибрати будь-який у світі, щоб співпрацювати, хто це буде?
Філ Спектр.
11) Улюблена плівка?
Дика в серці (вартість в серці)
р.
187190 р.
12) Звичайні або електронні книги?
Звичайні книги.
13) Хто б ти дата: Лади Гага, Бейонсе, Черил Колле?
З Gaga, звичайно.
доб. 114
14) Улюблений кліп?
Aphex Twin - Вікнозатискач.
15) Чи можна ви бути роздягненими або покласти на більш?
Плаття більше! Як завжди.
16) Що таке фанати craziest?
Хтось купив нам дві папуги одночасно. У клітку. Ми повинні дати їх в магазин тварин! Ми не знаємо, що робити з ними!
17) Опишіть себе на 3 слова.
Вгору і вниз.
18) Що не можна жити без?
Футболка біла.
19) Який ваш улюблений колір?
Фіолетовий.
20) Який алкоголь ви віддаєте перевагу?
Про нас
Вони дуже різні, але разом вони роблять велику музику. Я думаю, що це просто навколо кута.
І нарешті пісні. Де без них?
Гурти кліпи:
Проживання
крові, дражнити і золото
Краще, ніж любов
Живі виступи Hurts:
Конфід в Me (Kylie Minogue Cover)
Ілюмінація
Чудове життя.
Неділя
І ще кілька композицій, щоб говорити, для закуски...
Гурти здаються з далеких 80-х, а їх музика – луничка минулого в новій формі. На даний момент ця група є однією з моїх улюблених, оскільки композиції Hurts роблять гусячі бампери навколо. Хоча я досить анотація, я справді люблю музику (природно приємно послухати його наодинці і в цілому темряві).
Р
Про групу Hurts, лідери яких соліст Theo Hutchcraft (25 років) і композитор Адам Андерсон (27 років), я, як багато, дізнався тільки після появи одного Чудотворного життя, який пригнічує всі радіостанції. Відео для цієї пісні також досягали значних успіхів – від 14 листопада 2010 року відео зібрав понад 20 мільйонів переглядів на YouTube (незважаючи на те, що вона була знята всього за кілька годин і витрачала 20 євро на неї). Ви пам'ятаєте, що пісня?
Чудове життя - 20 євро
І дорожче.
Історія гуртів є дуже переконливою, але одне, зрозуміло - Тео і Адам погоджуються на музичні види. Спочатку вони не були дуетом, але грали в групі Бюро, яка пізніше перейменувала Бинджали, а потім просто зламали. Не хочу втратити свій потенціал і утворився гурт з пам'ятним іменем Гуртс.
Щоб дізнатися групу Hurts, я пропоную вам подивитися відповіді на 20 питань, які попросили Theo і Adam в інтерв'ю (2010). Питання переважно відповідають солістам Тео, хто на мій погляд, тільки має магічний голос.
1) Ваша улюблена епоха?
'90с.
2) Хто найгарячіша жінка на плакаті?
Моніка Bellucci ...
(3) Стиль або речовина? (Філософічне питання)
Заповнений стиль.
(4) Що ви отримуєте задоволення від?
Каліфорнія Дівчата виступали з Katy Perry.
(5) Якщо ви можете мати надпотужність, що це буде?
Вінгс.
(6) Яка була найкраща робота?
газонокосарка на кладовищі.
7) Яка була найгірша робота?
Робота в супермаркеті.
(8) Мак або ПК?
Мапа
(9) Яку останню музику ви придбали?
Барабани - барабани.
10) Якщо ви можете вибрати будь-який у світі, щоб співпрацювати, хто це буде?
Філ Спектр.
11) Улюблена плівка?
Дика в серці (вартість в серці)
р.
187190 р.
12) Звичайні або електронні книги?
Звичайні книги.
13) Хто б ти дата: Лади Гага, Бейонсе, Черил Колле?
З Gaga, звичайно.
доб. 114
14) Улюблений кліп?
Aphex Twin - Вікнозатискач.
15) Чи можна ви бути роздягненими або покласти на більш?
Плаття більше! Як завжди.
16) Що таке фанати craziest?
Хтось купив нам дві папуги одночасно. У клітку. Ми повинні дати їх в магазин тварин! Ми не знаємо, що робити з ними!
17) Опишіть себе на 3 слова.
Вгору і вниз.
18) Що не можна жити без?
Футболка біла.
19) Який ваш улюблений колір?
Фіолетовий.
20) Який алкоголь ви віддаєте перевагу?
Про нас
Вони дуже різні, але разом вони роблять велику музику. Я думаю, що це просто навколо кута.
І нарешті пісні. Де без них?
Гурти кліпи:
Проживання
крові, дражнити і золото
Краще, ніж любов
Живі виступи Hurts:
Конфід в Me (Kylie Minogue Cover)
Ілюмінація
Чудове життя.
Неділя
І ще кілька композицій, щоб говорити, для закуски...