Білл Капуліц.

Хто знає, хто Білл Капуліц? Я думаю так. До сьогодні це було майже основним сучасним явищем «дівчині в хлопчику». З кожним своїм зовнішнім виглядом соліст Токіо Hotel, який вже 21 років (і хлопчик виріс, проте!), довели, що він відрізняється від інших і він особливий. З тих пір правду не стільки, що змінилася, але той факт, що він почав дивитися не схожу дівчину з людом на голову, але нормальна дитина (частково), дає нам надію – незабаром Біллик буде мати подругу, а звідти на весілля не далеко (пов'язані з складністю, але потрібно бути оптимістично). Цей німецький вирощував багато пізно, тому давайте радіти йому і подивитися, що зображення він вибрав цей час.

Білл Капуліц. Р

Головне і, можливо, найвідоміше зображення Білла Каултица, які скопійовані дівчата з усього світу. Виготовлені волосся, не вдалося очі, правильні риси обличчя - що краса ви Білл!

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Я не знаю про вас, але я думаю, Kaulitz є дійсно дуже гарною, ніж мавпа. Законодавство важко оцінити як примітив, швидше він від кішка.

У 2010 році почав формувати новий образ законопроекту, а результат цього все ще на горизонті. Він змінив зачіску (Я не міг його вірити, але вибух на заводі макаронів зникнув з голови), вставляв пірсинг, де можливо (я не чекала, де або що, але було багато брекетів на тілі), і отримав деякі татуювання. Я думаю, що це зображення дуже добре і він підходить Законопроект кращих. Це шокування, це в Африці.

Білл Капуліц. р.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Я хотів би бачити його без цих тіней. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Білл Капуліц.

Зараз 2011. Знімок Білла став більш жорстоким (якщо ви можете поставити його таким чином, щоб адреса цього витонченого юнака) і, на мій погляд, він став більш дорослим.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.

І це свіжі фотографії, зроблені буквально в інший день. Ні нігтьовий полір і не завантажує платформи. Просто кросівки, джинси, футболка, шапочка, окуляри і баночка Кока-Кола. Людина, що я можу сказати?

Білл Капуліц.

Білл Капуліц.