Білл Капуліц.

Хто знає, хто Білл Капуліц? Я думаю так. До сьогодні це було майже основним сучасним явищем «дівчині в хлопчику». З кожним своїм зовнішнім виглядом соліст Токіо Hotel, який вже 21 років (і хлопчик виріс, проте!), довели, що він відрізняється від інших і він особливий. З тих пір правду не стільки, що змінилася, але той факт, що він почав дивитися не схожу дівчину з людом на голову, але нормальна дитина (частково), дає нам надію – незабаром Біллик буде мати подругу, а звідти на весілля не далеко (пов'язані з складністю, але потрібно бути оптимістично). Цей німецький вирощував багато пізно, тому давайте радіти йому і подивитися, що зображення він вибрав цей час.

Р

Головне і, можливо, найвідоміше зображення Білла Каултица, які скопійовані дівчата з усього світу. Виготовлені волосся, не вдалося очі, правильні риси обличчя - що краса ви Білл!

Я не знаю про вас, але я думаю, Kaulitz є дійсно дуже гарною, ніж мавпа. Законодавство важко оцінити як примітив, швидше він від кішка.

У 2010 році почав формувати новий образ законопроекту, а результат цього все ще на горизонті. Він змінив зачіску (Я не міг його вірити, але вибух на заводі макаронів зникнув з голови), вставляв пірсинг, де можливо (я не чекала, де або що, але було багато брекетів на тілі), і отримав деякі татуювання. Я думаю, що це зображення дуже добре і він підходить Законопроект кращих. Це шокування, це в Африці.

р.

Я хотів би бачити його без цих тіней. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Зараз 2011. Знімок Білла став більш жорстоким (якщо ви можете поставити його таким чином, щоб адреса цього витонченого юнака) і, на мій погляд, він став більш дорослим.

І це свіжі фотографії, зроблені буквально в інший день. Ні нігтьовий полір і не завантажує платформи. Просто кросівки, джинси, футболка, шапочка, окуляри і баночка Кока-Кола. Людина, що я можу сказати?